Güzel anneler 🌸👋🏻 35+5 haftalık olduk Randevu alamıyorum direk hastaneye (devlet) gitsem ilgilenirler mi ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Hamişimm tarafından oluşturulan Güzel anneler 🌸👋🏻 35+5 haftalık olduk Randevu alamıyorum direk hastaneye (devlet) gitsem ilgilenirler mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 984 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Güzel anneler 🌸👋🏻 35+5 haftalık olduk Randevu alamıyorum direk hastaneye (devlet) gitsem ilgilenirler mi ?
Konbuyu başlatan Hamişimm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sarıcivciv41

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar 🌸 Arafta kaldım da 🤔 34 haftalıkken doktor 2 hafta sonraya randevu al dedi ama sürekli kontrol etmeme rağmen randevu bulamıyorum. Zaten 2 hafta olucak direk gitsem muayene olabilir miyim acaba?
O haftalardan sonra randevu gerekmez doktorun katından kayıt yaptırıp baktırabilirsin bir git öğren birdaha randevu ile uğraşma

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar 🌸 Arafta kaldım da 🤔 34 haftalıkken doktor 2 hafta sonraya randevu al dedi ama sürekli kontrol etmeme rağmen randevu bulamıyorum. Zaten 2 hafta olucak direk gitsem muayene olabilir miyim acaba?
Benle aynı hafta gündesin canım sabah 7 gibi gidersen muayene sırasınverirler

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Nst lerin başladı mı? Ben 38+3 um ileri gebelik sayıldığı için randevu da olmasa sabah 8 buçukta gidip barkod alabiliyorum ama asistanlar bakti hiçte memnun kalmadım. Sancı yokmuş bir tek onu nst de öğrendim. Gıcık oldum

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Öyle yapıcam artık son çare bakalım İnşAllahh ilgilenirde bundan sonra randevusuz giderim 🙏🏻🌸
Kendi takpli doktoruna gidersen ordan sıra verirler. Ben öyle yapıyorm randevu tüm şehirlerde skntı çnkü doktorumn kapısını çalıyorm hocam randevu bulamadm diye kağıt veriyo ordanda sıra alıyorm muayene için.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar