Sorum var Güzel anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Güzel anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 684 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Güzel anneler
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
İki gündür sağ göğsünün altı karnımın üstünde bi ağrı var eğilip dogruldukca batıyor sanki bıçak saplanır gibi oluyor acaba sizde de böyle oldu mu

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
İki gündür sağ göğsünün altı karnımın üstünde bi ağrı var eğilip dogruldukca batıyor sanki bıçak saplanır gibi oluyor acaba sizde de böyle oldu mu
Kuzum benimde ilk gebeliğimde aynı öyle kaburgalarım batıyordu son haftalarda oturamiyordum çünkü batıyordu kaburgalarım çok acıyordu göğsümun altı uzanıyordum iyi geliyor du sonra

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum benimde ilk gebeliğimde aynı öyle kaburgalarım batıyordu son haftalarda oturamiyordum çünkü batıyordu kaburgalarım çok acıyordu göğsümun altı uzanıyordum iyi geliyor du sonra
Evet uzandigim zaman geciyor ama kalktigim zaman çok canım yaniyor hayırlısı ile şu son haftalarımızı da bir atlatsaydık 🥰

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
iyi aksamlar cnm benim tabiki de oluyor ama benim de sol göğsümde ve altinda oluyor bazen nefes almakta zorluk çekiyorum ve aci yasiyorum her an kalbim duracak gibi oluyor benim gibi baska anne de var mi böyle olan acaba guzel anneler gebelikle mi ilgili bu durum sag da da solda da olabiliyor mu yoksa benim kalbim de flsn mi sıkıntı varya tatlış annecikler😊

Tüm sayfalar yüklendi.