K kader36 Kayıtlı Üye Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 3 Konum Eskişehir 2 Ekim 2024 #1 5 haftalık hamileyim beyaz akıntı olurmu acaba ilk defa anne olacağım da kimsem de yok sorayım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,725 Konum Kırklareli 2 Ekim 2024 #2 kader36' Alıntı: 5 haftalık hamileyim beyaz akıntı olurmu acaba ilk defa anne olacağım da kimsem de yok sorayım Genişletmek için tıkla ... Gebelik boyunca beyaz şeffaf akıntı normal canım Oyla 0 Downvote
kader36' Alıntı: 5 haftalık hamileyim beyaz akıntı olurmu acaba ilk defa anne olacağım da kimsem de yok sorayım Genişletmek için tıkla ... Gebelik boyunca beyaz şeffaf akıntı normal canım
Y yojjimbo Kayıtlı Üye Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 67 2 Ekim 2024 #3 Bende de vardı sordum normal dedi. Önemli olan kokusu olmamalı Oyla 0 Downvote
E emnvr Guest 2 Ekim 2024 #4 Benim de ilk hamileliğim 21. Haftadayım hala akıntım var ara ara çoğalıyor azalıyor doktorum normal kanama olmadıkça sıkıntı yok dedi. Meraklancak nir şey yok bence takılma Oyla 0 Downvote
Benim de ilk hamileliğim 21. Haftadayım hala akıntım var ara ara çoğalıyor azalıyor doktorum normal kanama olmadıkça sıkıntı yok dedi. Meraklancak nir şey yok bence takılma
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 6 Ekim 2024 #5 kader36' Alıntı: 5 haftalık hamileyim beyaz akıntı olurmu acaba ilk defa anne olacağım da kimsem de yok sorayım Genişletmek için tıkla ... Çok normal Oyla 0 Downvote
kader36' Alıntı: 5 haftalık hamileyim beyaz akıntı olurmu acaba ilk defa anne olacağım da kimsem de yok sorayım Genişletmek için tıkla ... Çok normal