Ayşem çok üzüldüm buraya veda ediyorsun diye hangimizin sorunları yok ki seni burda görmeye çok alışmıştım verdiğin cevaplar çok açıklayıcı ve güzeldi INSAAALAH sorunlarını çözer geri gelirsin ALLAHA emanet ol canim ❤Öncelikle hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun kızlar uzun süredir yoktum burada. Daha dün ve bugün girme fırsatı buldum bir çoğunuzu çok da özledim açık konuşmak gerekirse ama artık eskisi kadar girmek gibi bir imkanım olmuyor ne yazık ki girmediğim içinde uygulama telefonda boş yere durmasın istiyorum. Malum kayra büyüdükçe dertleri de büyüyor baya sıkıntılar yaşıyoruz şu bir kaç haftadır hem kayra ile hemde eşim ile hemde kendi ailem ile artık yoruldum ve kendimi biraz toparlamam lazım o demem o ki 2. Kez anne olana kadar uygulamaya veda ediyorum hepiniz Allaha emanetsiniz miniklere dikkat edin rabbim sağlıkla doğum yapmanızı ve minikleri sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah benim hakkım varsa bir kaç kişi hariç geri kalan insanlara helaldir. Sizlerde hakkınızı helal edin 2. Hamilelikte görüşürüz inşallah burada olursanız. @Hülya12 rabbim sağ salim ikizleri kucağına almayı nasip etsin canım aklım sende bol bol dua edeceğim. Allah’a emanetsiniz şimdi gelip de saçma sapan gitmenden bizene gibi yorumlar görmek istemiyorum ilgilenmeyen postu cevaplamadan defolup gitsin…
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sende mi canım o zaman hemen 2incu çocukların hazırlıklarına başlayın buraya gerilsini ozamanHelal olsun canım kendine iyi bak Allaha emanet ol. Ben de sık giremediğim için ikinci kez anne olana kadar uygulamayı kapatmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Son düzenleme: