Halsizlik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melekpoyraz tarafından oluşturulan Halsizlik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 459 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Halsizlik
Konbuyu başlatan Melekpoyraz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedoss

Melekpoyraz

Kayıtlı Üye
rank
8 haftalık ve ben çok halsizim koltuktan kalkıp iş yapamiyorum bı ara ayaklanıyor um geri yatıyorum pazartesi kontrolü var ama bu kadar halsizlik normal mi kolumu kaldıramıyorum

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
8 haftalık ve ben çok halsizim koltuktan kalkıp iş yapamiyorum bı ara ayaklanıyor um geri yatıyorum pazartesi kontrolü var ama bu kadar halsizlik normal mi kolumu kaldıramıyorum
Çok normal 12. Haftaya kadar bende öyleydim Dr hormonsal gebelikten normal dedi... gerçekten kolumu kaldırınca kolum yoruluyordu sürekli yattim bı sure sonra düzeliyor sağlıkla kavuşun inşaallah bebisinize.

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Bende 11+5 günlük oldum hala halsizlik ve aşırı uyku oluyor normal yani senin ki fazla yorma kendini

Melekpoyraz

Kayıtlı Üye
rank
Çok normal 12. Haftaya kadar bende öyleydim Dr hormonsal gebelikten normal dedi... gerçekten kolumu kaldırınca kolum yoruluyordu sürekli yattim bı sure sonra düzeliyor sağlıkla kavuşun inşaallah bebisinize.
Teşekkür ederim amin inşaallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende 11+5 günlük oldum hala halsizlik ve aşırı uyku oluyor normal yani senin ki fazla yorma kendini
Teşekkür ederim Allah sizede sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin 🙏🏻

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Normal bende de oldu simdi bile çoğu ev işimi yapamıyorum yorucu geliyor hemen hormonlar değişiyor zamanla geçer halsizlik durumun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar