Hamile değilim galiba

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demet tarafından oluşturulan Hamile değilim galiba başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 503 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile değilim galiba
Konbuyu başlatan Demet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Demet

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar acaba yinede hamilemiym geç döllenme mi oldu diyordum geçen ay adetim az gelip az sürünce ama bu ay adetim geldi eğer gelmezse belki hamilelikten devam şüphe ederdim ama kesin değilim galiba artik ayrıca salı gelcekdi adetim normalde bazen bir gün önce geliyor ama adetim dün geldi 3 gun erken hayırlısı olsun artik

Ayşenur34

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar acaba yinede hamilemiym geç döllenme mi oldu diyordum geçen ay adetim az gelip az sürünce ama bu ay adetim geldi eğer gelmezse belki hamilelikten devam şüphe ederdim ama kesin değilim galiba artik ayrıca salı gelcekdi adetim normalde bazen bir gün önce geliyor ama adetim dün geldi 3 gun erken hayırlısı olsun artik
Cnm valla bnde senin gibiydim hiç beklemediğimiz anda oluyor bnce akışına bırak stres yapma bak Allah izliyle bir kaç aya Hayrli haberler alırsın inşallah🤲💙

SemaCan

Kayıtlı Üye
rank
En hayırlı zamanda en hayırlı şekilde olur inşallah. Vardır rabbimin bı bildiği herşey kısmet canım 🤲

Demet

Kayıtlı Üye
rank
En hayırlı zamanda en hayırlı şekilde olur inşallah. Vardır rabbimin bı bildiği herşey kısmet canım 🤲
Aynen nasip kısmet canim hayırlısı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm valla bnde senin gibiydim hiç beklemediğimiz anda oluyor bnce akışına bırak stres yapma bak Allah izliyle bir kaç aya Hayrli haberler alırsın inşallah🤲💙
Amin. Canım hayırlısı olsun sagol

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar