Sorum var Hamile miyim kist falan mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hatice.htt tarafından oluşturulan Hamile miyim kist falan mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 307 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile miyim kist falan mı
Konbuyu başlatan Hatice.htt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar,
Dün adetimin gecikmesinin 6. Günüydü ve inanılmaz derecede şiddetli bel ve sırt ağrım oldu. Yerimden kalkamadım. Bugün 7. Gün yine adet olmadım. Ama gün içinde sürekli olarak şeffaf beyaz akıntım geliyor.Dün gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Sizce kist falan mı bebek yoksa?
Kuzum kan testi ver emin olmak için daha sonrada kadın doğuma görünmelisin

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Merhaba kızlar,
Dün adetimin gecikmesinin 6. Günüydü ve inanılmaz derecede şiddetli bel ve sırt ağrım oldu. Yerimden kalkamadım. Bugün 7. Gün yine adet olmadım. Ama gün içinde sürekli olarak şeffaf beyaz akıntım geliyor.Dün gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Sizce kist falan mı bebek yoksa?
Geçmiş olsun gebelikte olabilir kadın doğuma git kan tahlili yaptir canım hem gebelik varsa da yoksa da için rahat eder ne olduğunu bilirsin

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Merhaba kızlar,
kan tahlili ver kesin sonuc al

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar,
Kesin sonuç için kan testi vermelisin canım

Tüm sayfalar yüklendi.