Hamile miyim regl miyim kızlar yardım edin :( (Resimli)

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde zehrayilmaz95 tarafından oluşturulan Hamile miyim regl miyim kızlar yardım edin :( (Resimli) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 522 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Hamile miyim regl miyim kızlar yardım edin :( (Resimli)
Konbuyu başlatan zehrayilmaz95
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Merhabalar ovülasyon günümde eşimle kondom kullanarak ilişkiye girdik. Beklenen adet tarihimden 2 gün önce 1-2 damla koyu kahverengi kanama/akıntım oldu. Ertesi günü kırmızı renkte akıntım oldu ve 2 kez ped değiştirdim ve bir kez de idrara çıktığımda pıhtı gördüm. Daha sonraki gün kanamam/akıntım hep 1-2 damla olacak şekilde koyu kahve rengi lekelendi hep hiç artmadı az miktarda oldu. Bu böyle bugüne kadar devam etti. Yani özetlemek gerekirse ilk gün 1-2 damla kahverengi. Sonraki gün kırmızı. Sonraki 5 gün boyunca kesik kesik az miktarda koyu kahve rengi damlalar geldi. Göğüs hassasiyetim vardı ve büyümüşülerdi ancak cumartesi günü normal boyutuna döndüler. İlişkinin üstünden 17 gün geçti. Sizce regl mi geçiriyorum yoksa yerleşme kanaması mı? Normalde regl sürecim kahverengi damla ile başlar 2-3 gün kırmızı kanama devam eder ve son 1-2 gün kahverengi damlama ile biter. İlk defa böyle bir durum yaşıyorum. 2 gün önceki (4.gün) kanamamın fotosunu atıyorum.
Test yaptinmi

Tüm sayfalar yüklendi.
Fittartım