Hamile ve evde kedi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sanem.91 tarafından oluşturulan Hamile ve evde kedi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 809 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile ve evde kedi
Konbuyu başlatan Sanem.91
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Sanem.91

Kayıtlı Üye
rank
Sevgili hamile anneler size bir sorum olacak 6+1 haftalık hamileyim ama daha henüz bebeğin kalp atışlarını duyamadım ayın 13 ünde inşallah duyacağız size sorum şu biz evde kedi besliyoruz hamile olmadan önce sahiplendik ama tuhalet eğitimi henüz yok bu hamilelikte bir sorun olurmu veya bebekte sakıncalı mı ?

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
Sevgili hamile anneler size bir sorum olacak 6+1 haftalık hamileyim ama daha henüz bebeğin kalp atışlarını duyamadım ayın 13 ünde inşallah duyacağız size sorum şu biz evde kedi besliyoruz hamile olmadan önce sahiplendik ama tuhalet eğitimi henüz yok bu hamilelikte bir sorun olurmu veya bebekte sakıncalı mı ?
Sizi endişelendirmek istemem ama bildiğim kadarıyla ilk haftalarda bakteri bulaşma riskine karşı kedi kumunu siz değiştirmeyin öyle bişey duymuştum eşiniz yapsın kedi işlerini doktora gidene kadar en azından çok haşır neşir olmayın

Tuvalet eğitimi olsa seni. İçin çok daha iyi olurmuş ama kediler çok çabuk alışıyor ben çok besledim hızlı öğreniyorlar zaten yaradılış olarak temiz hayvanlar. Dışkıları temizlerken kesinlikle elle temas etme poşetleyip balkon kapı önü gibi yerlere koy bakteri yayılmaması açısından evde durmasın. Bebiş doğuncada ekstra bı durum olmazsa alerjik bir bebek bebek olmazsa yani onun içinde çok iyi oluyor hem arkadaş oluyorlar hemde bebişim bağışıklığı güçleniyor.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bı sorun olmaz inşallah kuzum

Alioth

Kayıtlı Üye
rank
Hamile kalmadan önce evde kedi var ise gerekli bağışıklık sağlanmış oluyor ve bebek için bir zararı olmuyor. Ama toksoplazma ihtimaline karşı gebeliğin boyunca kumuyla temas etmemelisin. Kedinin parazit aşılarını da sakın aksatma. Tuvalet eğitimi henüz yok derken yani daha kumuna alışamadı, sağa sola tuvaletini mi yapıyor?

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Toksoplazma virüsünden korkulduğu için gebelikte yavru kedi beslemek önerilmiyor. Sokaktan bulduysanız ve hâlâ tuvalet eğitimi yok diyorsun sıkıntılı bir durum. Sokak kedilerinde ve özellikle yavru kedilerde toksoplazma virüsü daha çok bulunur ve dışkılarından geçer

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İlk tavsiyem toksoplazma testi yaptırın minik kedicige kuzm bende beslıyordum beslenmeden önce testin hepsini yaptırdım ama sonradan mecburi bırakmak zorunda kaldım kedi tüyune alerji çıktı çünkü 🥺🥺 sahipendirdik o yüzden. 2 olarakta yavru olması iyi olmuş tuvalet eğitimini 2 3 kere gostersen direk aklında kaliyor minnaklarin.ve . İkinci olarak eğer toksoplazma çıkmazsa kedi de sakın evde çiğ salam sosis sucuk et verme kedi maması hariç hiç bir şey verme ve dışarda olan kedilerle temas kurmasını da engelle çünkü toksoplazma hayvandan hayvana da geçiyor Allah korusun tüylerinin dökülüp dokulmedigine çok dikakt et eğer dökülüyor ise mantar olma olasılığı oluyor onun için de tedavi ettirebilirsin. Normal yemek vereceksen de herşeyi haslayip verebilirsin canım. Midesi içinde günde 1 tatlı kaşığını geçmemesi için yoğurt ver oarazitten koruyor kedileri

Tüm sayfalar yüklendi.