Hamile ve kilo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zhra tarafından oluşturulan Hamile ve kilo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,916 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile ve kilo
Konbuyu başlatan Zhra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hamile kalmak istiyorum ama kilom fazla o yüzden diyete başladım 110 kilodan şuan 106 kiloya düştüm hamile kalmak için kaç kilo olmam lazım yardımcı olur musunuz
Bu kiloylada hamile kalan çok var ama senin rahat etmen için kilo ver derim bide doktorlar psikolojik olarak bazen can sıkıcı konuşuyor bende kiloluyum özele gidiyorm tatlı dil devlette şişko hamile😂😂 takmıyorum gülüp geçiyorum birçok zayıf hamileye görede daha rahat geçiyor hamileliğim ne şeker ne tansiyon çıkmadı aksine zayıfladım hamilelikte bebegim kilo aldı rabbim hayırlısını nasip etsin sana

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hamile kalmak istiyorum ama kilom fazla o yüzden diyete başladım 110 kilodan şuan 106 kiloya düştüm hamile kalmak için kaç kilo olmam lazım yardımcı olur musunuz
Helal olsun canım maşallah 🧿
inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz 💕🙏💐

Zhra

Kayıtlı Üye
rank
Bu kiloylada hamile kalan çok var ama senin rahat etmen için kilo ver derim bide doktorlar psikolojik olarak bazen can sıkıcı konuşuyor bende kiloluyum özele gidiyorm tatlı dil devlette şişko hamile😂😂 takmıyorum gülüp geçiyorum birçok zayıf hamileye görede daha rahat geçiyor hamileliğim ne şeker ne tansiyon çıkmadı aksine zayıfladım hamilelikte bebegim kilo aldı rabbim hayırlısını nasip etsin sana
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok teşekkür ederim sağolun inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok teşekkür ederim sağolun inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.