Dün hasta olmam gerekiyordu olmadım hamile miyim acaba
K K.Gizem Kayıtlı Üye Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 36 20 Mayıs 2021 #2 Hanım' Alıntı: Dün hasta olmam gerekiyordu olmadım hamile miyim acaba Genişletmek için tıkla ... Biraz daha bekle olmazsan test yap canım 1 gün geçmiş erken daha
Hanım' Alıntı: Dün hasta olmam gerekiyordu olmadım hamile miyim acaba Genişletmek için tıkla ... Biraz daha bekle olmazsan test yap canım 1 gün geçmiş erken daha
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 20 Mayıs 2021 #3 Hanım' Alıntı: Dün hasta olmam gerekiyordu olmadım hamile miyim acaba Genişletmek için tıkla ... Canm bazen gecikiyo insan
Hanım' Alıntı: Dün hasta olmam gerekiyordu olmadım hamile miyim acaba Genişletmek için tıkla ... Canm bazen gecikiyo insan
F Fadimana Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1,616 20 Mayıs 2021 #4 Hanım' Alıntı: Dün hasta olmam gerekiyordu olmadım hamile miyim acaba Genişletmek için tıkla ... Hormon sebebi ile de gecikiyo
Hanım' Alıntı: Dün hasta olmam gerekiyordu olmadım hamile miyim acaba Genişletmek için tıkla ... Hormon sebebi ile de gecikiyo
N Nur Toygar Tıraz Kayıtlı Üye Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 707 21 Mayıs 2021 #5 Dah adet olmadiysan canım erken çıkan testlee var ondan alabilirsin eczaneden. Adet olmam gereken günde yapmıştım erken testlerden çıktı onda hayırlısı olur inşallah
Dah adet olmadiysan canım erken çıkan testlee var ondan alabilirsin eczaneden. Adet olmam gereken günde yapmıştım erken testlerden çıktı onda hayırlısı olur inşallah