Sorum var Hamilelik kilo kaybı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Susamcık tarafından oluşturulan Hamilelik kilo kaybı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 178 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik kilo kaybı
Konbuyu başlatan Susamcık
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nefes

Susamcık

Kayıtlı Üye
rank
Hamileliğin ilk üç ayında kilo veren var mı şimdiden üç kilo verdinm 12+3 deyim prilam kullanıyorum amaaşırı tiksiniyorum 🥴

Susamcık

Kayıtlı Üye
rank
Daha öğrenmedim inşallah biran önce geçer bu durum

Nefes

Kayıtlı Üye
rank
Bende bugun dr gittim sıkıntı yok dedi şükür görüncede rahatladım
Seni anlıyorum bende endişeleniyordum hiç bir şey yiyemiyorum bebeğimi doyuramıyorum kilosuz doğucak falan diye ama zaten daha çok küçük o senin depondan besleniyor ☺️😃allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🧿

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
71 kilo ile hamile kaldım bugün tartıldım 71.5 olmuşum. Bende içerde bebek büyümüyormu acaba diye şüphelerdeydim 😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 12. Haftasındasınız.
Bebeğin refleksleri başlar. parmaklar açılır kapanır, ayaklar bükülür ve ağızda emme hareketleri başlar.
bağırsaklar hızlı büyür, böbrekler idrar üretmeye başlar. bebeğiniz küçük limon büyüklüğündedir. rahminiz
karından hissedilecek büyüklüğe gelir. reflü olma ihtimali başlayacağı için yemek sonrası hemen uzanmayı
bırakmalı. vajinal akıntıda da artış olur. 2’li tarama testi zamanı.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 8 cm ağırlıgı 14 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.