R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,864 3 Aralık 2023 #1 Hamilelikte ananas yiyen varmı kız lar sizce bir zararı var mıdır bebeğe bugün ben yedim ama aklıma da takıldı
Hamilelikte ananas yiyen varmı kız lar sizce bir zararı var mıdır bebeğe bugün ben yedim ama aklıma da takıldı
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 3 Aralık 2023 #2 Rukiye27' Alıntı: Hamilelikte ananas yiyen varmı kız lar sizce bir zararı var mıdır bebeğe bugün ben yedim ama aklıma da takıldı Genişletmek için tıkla ... Genelde ilk 3 yenmemesi gerektiğini söylüyor uzmanlar canım Daha sonra tüketilmesi faydalı Oyla 0 Downvote
Rukiye27' Alıntı: Hamilelikte ananas yiyen varmı kız lar sizce bir zararı var mıdır bebeğe bugün ben yedim ama aklıma da takıldı Genişletmek için tıkla ... Genelde ilk 3 yenmemesi gerektiğini söylüyor uzmanlar canım Daha sonra tüketilmesi faydalı
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,864 3 Aralık 2023 #3 Gamze Hümeyra' Alıntı: Genelde ilk 3 yenmemesi gerektiğini söylüyor uzmanlar canım Daha sonra tüketilmesi faydalı Genişletmek için tıkla ... Ben şuan 10 haftalık görünüyorum canım çok istedi yedim ama bir zararı olur mu sence cnm Oyla 0 Downvote
Gamze Hümeyra' Alıntı: Genelde ilk 3 yenmemesi gerektiğini söylüyor uzmanlar canım Daha sonra tüketilmesi faydalı Genişletmek için tıkla ... Ben şuan 10 haftalık görünüyorum canım çok istedi yedim ama bir zararı olur mu sence cnm
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 3 Aralık 2023 #4 Rukiye27' Alıntı: Hamilelikte ananas yiyen varmı kız lar sizce bir zararı var mıdır bebeğe bugün ben yedim ama aklıma da takıldı Genişletmek için tıkla ... Ananası genelde son haftalar tüketirler sancı oluşsun diye ama sadece 1 parça yiyebilirsin daha fazlasını asla yeme Oyla 0 Downvote
Rukiye27' Alıntı: Hamilelikte ananas yiyen varmı kız lar sizce bir zararı var mıdır bebeğe bugün ben yedim ama aklıma da takıldı Genişletmek için tıkla ... Ananası genelde son haftalar tüketirler sancı oluşsun diye ama sadece 1 parça yiyebilirsin daha fazlasını asla yeme
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 3 Aralık 2023 #5 Rukiye27' Alıntı: Ben şuan 10 haftalık görünüyorum canım çok istedi yedim ama bir zararı olur mu sence cnm Genişletmek için tıkla ... Çok mu yedin canım ilk 3 ay tüketilmesi vardı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Çok mu yedin canım ilk 3 ay tüketilmesi vardı Genişletmek için tıkla ... Pardon canım tüketilmesi zararlı dicektim Oyla 0 Downvote
Rukiye27' Alıntı: Ben şuan 10 haftalık görünüyorum canım çok istedi yedim ama bir zararı olur mu sence cnm Genişletmek için tıkla ... Çok mu yedin canım ilk 3 ay tüketilmesi vardı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Çok mu yedin canım ilk 3 ay tüketilmesi vardı Genişletmek için tıkla ... Pardon canım tüketilmesi zararlı dicektim
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,864 3 Aralık 2023 #6 Baharrr' Alıntı: Ananası genelde son haftalar tüketirler sancı oluşsun diye ama sadece 1 parça yiyebilirsin daha fazlasını asla yeme Genişletmek için tıkla ... TM cnm yemedim başka Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Çok mu yedin canım ilk 3 ay tüketilmesi vardı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2023 Pardon canım tüketilmesi zararlı dicektim Genişletmek için tıkla ... Bir dilmin yarısını yedim cnm hmm aslında bir çok kişiye sordum zararı yok dediler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Çok mu yedin canım ilk 3 ay tüketilmesi vardı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2023 Pardon canım tüketilmesi zararlı dicektim Genişletmek için tıkla ... Bir dilmin yarısını yedim cnm hmm aslında bir çok kişiye sordum zararı yok dediler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2023 Baharrr' Alıntı: Ananası genelde son haftalar tüketirler sancı oluşsun diye ama sadece 1 parça yiyebilirsin daha fazlasını asla yeme Genişletmek için tıkla ... Doktora geçen mesaj attım hocam zararlı mı diye bana böyle yapmış oda bilmiyor manyak Son düzenleme: 3 Aralık 2023 Oyla 0 Downvote
Baharrr' Alıntı: Ananası genelde son haftalar tüketirler sancı oluşsun diye ama sadece 1 parça yiyebilirsin daha fazlasını asla yeme Genişletmek için tıkla ... TM cnm yemedim başka Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Çok mu yedin canım ilk 3 ay tüketilmesi vardı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2023 Pardon canım tüketilmesi zararlı dicektim Genişletmek için tıkla ... Bir dilmin yarısını yedim cnm hmm aslında bir çok kişiye sordum zararı yok dediler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Çok mu yedin canım ilk 3 ay tüketilmesi vardı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2023 Pardon canım tüketilmesi zararlı dicektim Genişletmek için tıkla ... Bir dilmin yarısını yedim cnm hmm aslında bir çok kişiye sordum zararı yok dediler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2023 Baharrr' Alıntı: Ananası genelde son haftalar tüketirler sancı oluşsun diye ama sadece 1 parça yiyebilirsin daha fazlasını asla yeme Genişletmek için tıkla ... Doktora geçen mesaj attım hocam zararlı mı diye bana böyle yapmış oda bilmiyor manyak
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 3 Aralık 2023 #7 Rukiye27' Alıntı: TM cnm yemedim başka Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2023 Bir dilmin yarısını yedim cnm hmm aslında bir çok kişiye sordum zararı yok dediler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2023 Bir dilmin yarısını yedim cnm hmm aslında bir çok kişiye sordum zararı yok dediler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2023 Doktora geçen mesaj attım hocam zararlı mı diye bana böyle yapmış oda bilmiyor manyak Genişletmek için tıkla ... Rahim ağzını yumuşattığı için doğumu başlatıyor ama bunun için 1 ananasın hepsini yemen gerekiyor 1 dilimden birşey olmaz Oyla 0 Downvote
Rukiye27' Alıntı: TM cnm yemedim başka Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2023 Bir dilmin yarısını yedim cnm hmm aslında bir çok kişiye sordum zararı yok dediler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2023 Bir dilmin yarısını yedim cnm hmm aslında bir çok kişiye sordum zararı yok dediler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2023 Doktora geçen mesaj attım hocam zararlı mı diye bana böyle yapmış oda bilmiyor manyak Genişletmek için tıkla ... Rahim ağzını yumuşattığı için doğumu başlatıyor ama bunun için 1 ananasın hepsini yemen gerekiyor 1 dilimden birşey olmaz
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,864 3 Aralık 2023 #8 Baharrr' Alıntı: Rahim ağzını yumuşattığı için doğumu başlatıyor ama bunun için 1 ananasın hepsini yemen gerekiyor 1 dilimden birşey olmaz Genişletmek için tıkla ... Haa yok kız yiyemem ki benim oğlan sevdi herif sevdi toplanıp yiyoruz biz fukara işi , Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2023 Baharrr' Alıntı: Rahim ağzını yumuşattığı için doğumu başlatıyor ama bunun için 1 ananasın hepsini yemen gerekiyor 1 dilimden birşey olmaz Genişletmek için tıkla ... Haa yok kız yiyemem ki benim oğlan sevdi herif sevdi toplanıp yiyoruz biz fukara işi , Baharrr' Alıntı: Rahim ağzını yumuşattığı için doğumu başlatıyor ama bunun için 1 ananasın hepsini yemen gerekiyor 1 dilimden birşey olmaz Genişletmek için tıkla ... Peki bu normal doğum için kullanılır mı sence Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2023 Baharrr' Alıntı: Rahim ağzını yumuşattığı için doğumu başlatıyor ama bunun için 1 ananasın hepsini yemen gerekiyor 1 dilimden birşey olmaz Genişletmek için tıkla ... Haa yok kız yiyemem ki benim oğlan sevdi herif sevdi toplanıp yiyoruz biz fukara işi , Baharrr' Alıntı: Rahim ağzını yumuşattığı için doğumu başlatıyor ama bunun için 1 ananasın hepsini yemen gerekiyor 1 dilimden birşey olmaz Genişletmek için tıkla ... Peki bu normal doğum için kullanılır mı sence Oyla 0 Downvote
Baharrr' Alıntı: Rahim ağzını yumuşattığı için doğumu başlatıyor ama bunun için 1 ananasın hepsini yemen gerekiyor 1 dilimden birşey olmaz Genişletmek için tıkla ... Haa yok kız yiyemem ki benim oğlan sevdi herif sevdi toplanıp yiyoruz biz fukara işi , Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2023 Baharrr' Alıntı: Rahim ağzını yumuşattığı için doğumu başlatıyor ama bunun için 1 ananasın hepsini yemen gerekiyor 1 dilimden birşey olmaz Genişletmek için tıkla ... Haa yok kız yiyemem ki benim oğlan sevdi herif sevdi toplanıp yiyoruz biz fukara işi , Baharrr' Alıntı: Rahim ağzını yumuşattığı için doğumu başlatıyor ama bunun için 1 ananasın hepsini yemen gerekiyor 1 dilimden birşey olmaz Genişletmek için tıkla ... Peki bu normal doğum için kullanılır mı sence Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Aralık 2023 Baharrr' Alıntı: Rahim ağzını yumuşattığı için doğumu başlatıyor ama bunun için 1 ananasın hepsini yemen gerekiyor 1 dilimden birşey olmaz Genişletmek için tıkla ... Haa yok kız yiyemem ki benim oğlan sevdi herif sevdi toplanıp yiyoruz biz fukara işi , Baharrr' Alıntı: Rahim ağzını yumuşattığı için doğumu başlatıyor ama bunun için 1 ananasın hepsini yemen gerekiyor 1 dilimden birşey olmaz Genişletmek için tıkla ... Peki bu normal doğum için kullanılır mı sence
ebruakpinar0354 Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 1,688 3 Aralık 2023 #9 Rukiye27' Alıntı: Hamilelikte ananas yiyen varmı kız lar sizce bir zararı var mıdır bebeğe bugün ben yedim ama aklıma da takıldı Genişletmek için tıkla ... Ananas yemedim ama ajans ve mangolu maden suları oluyor onlardan ben içiyorum ve hiçbir şeyde olmadı gayetde sağlıklı bebeyim Oyla 0 Downvote
Rukiye27' Alıntı: Hamilelikte ananas yiyen varmı kız lar sizce bir zararı var mıdır bebeğe bugün ben yedim ama aklıma da takıldı Genişletmek için tıkla ... Ananas yemedim ama ajans ve mangolu maden suları oluyor onlardan ben içiyorum ve hiçbir şeyde olmadı gayetde sağlıklı bebeyim
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,864 3 Aralık 2023 #10 ebruakpinar0354' Alıntı: Ananas yemedim ama ajans ve mangolu maden suları oluyor onlardan ben içiyorum ve hiçbir şeyde olmadı gayetde sağlıklı bebeyim Genişletmek için tıkla ... Hee iyi çok Allah şükür ama bu şöyle düşün cnm bu daha keskin onlarda aramo verici kullanıyorlar Oyla 0 Downvote
ebruakpinar0354' Alıntı: Ananas yemedim ama ajans ve mangolu maden suları oluyor onlardan ben içiyorum ve hiçbir şeyde olmadı gayetde sağlıklı bebeyim Genişletmek için tıkla ... Hee iyi çok Allah şükür ama bu şöyle düşün cnm bu daha keskin onlarda aramo verici kullanıyorlar