Sorum var Hamilelik te

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Hamilelik te başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,082 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik te
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
TM cnm yemedim başka
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bir dilmin yarısını yedim cnm hmm aslında bir çok kişiye sordum zararı yok dediler

Bir dilmin yarısını yedim cnm hmm aslında bir çok kişiye sordum zararı yok dediler

Doktora geçen mesaj attım hocam zararlı mı diye bana 🤷 böyle yapmış oda bilmiyor manyak
1 dilim den bişey olmaz canım endişe etme az yemişsin zaten

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank

İnşallah cnm benim

İnşallah cnm benim

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
🤣🤣Haa yok kız yiyemem ki benim oğlan sevdi herif sevdi toplanıp yiyoruz biz fukara işi ,😅😅😁

🤣🤣Haa yok kız yiyemem ki benim oğlan sevdi herif sevdi toplanıp yiyoruz biz fukara işi ,

Peki bu normal doğum için kullanılır mı sence

🤣🤣Haa yok kız yiyemem ki benim oğlan sevdi herif sevdi toplanıp yiyoruz biz fukara işi ,

Peki bu normal doğum için kullanılır mı sence
He iyi yaptınız canım bol vitamin olsun size bebişe. Son haftalara sürekli hem ananas yiyip hemde meyve suyunu içersen işe yarar rahim ağzını yumuşattığını söylüyorlar doğumu başlatıyormuş ben ada çayı çok içtim kızımda son haftalar ananası denemedim

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
He iyi yaptınız canım bol vitamin olsun size bebişe. Son haftalara sürekli hem ananas yiyip hemde meyve suyunu içersen işe yarar rahim ağzını yumuşattığını söylüyorlar doğumu başlatıyormuş ben ada çayı çok içtim kızımda son haftalar ananası denemedim
Tşk ederim cnm insalalh peki sen normal doğum mu yaptın cnm benim ilk sezeryan oldu doktor mesela neden oldun felan dedi boyumu bahane ettiler dedim yok dedi biz bekleyelim olursa normal yaparız dedi

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Tşk ederim cnm insalalh peki sen normal doğum mu yaptın cnm benim ilk sezeryan oldu doktor mesela neden oldun felan dedi boyumu bahane ettiler dedim yok dedi biz bekleyelim olursa normal yaparız dedi
Rica ederim canm Ben 3 tane normal doğum yaptım boyla ne alakası varki ilk çocuğun kaç yaşında canm nekadar zaman sonra 2. Hamile kaldın

Tüm sayfalar yüklendi.