Hamilelik testi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demet tarafından oluşturulan Hamilelik testi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 407 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik testi
Konbuyu başlatan Demet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Demet

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar geçen hamilelik testi yapmıştım ikinci çizgi silikdi ama adet geldi az bir şekilde iki gün sonra bir gün bisey yoktu bugünde çok az geldi doktora gitdim hamilelik testi yaptı idrarda nekativ dedi sonra kan aldılar sonuçlar pazartesi cikicak bakalım hayırlısı olsun artık sizlerinde yorumlarınızi alabilirmiyjm

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Bebek küçük oldu mu idrar da hemen çıkmayabiliyor canım kan sonuçları çıkınca kesinleşir artık Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Bebek küçük oldu mu idrar da hemen çıkmayabiliyor canım kan sonuçları çıkınca kesinleşir artık Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏
Çok çok teşekkür ederim Allah razı hepimizin inşallah Aynen öyle dediler küçük olduğu için yeni olduğu için çıkmıyor olabilir dedi

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar geçen hamilelik testi yapmıştım ikinci çizgi silikdi ama adet geldi az bir şekilde iki gün sonra bir gün bisey yoktu bugünde çok az geldi doktora gitdim hamilelik testi yaptı idrarda nekativ dedi sonra kan aldılar sonuçlar pazartesi cikicak bakalım hayırlısı olsun artık sizlerinde yorumlarınızi alabilirmiyjm
Canm sana bı öneride bulunum evde gebelik testi yapacaksan gece su içme sabahta kalktığında yap testi

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Canm sana bı öneride bulunum evde gebelik testi yapacaksan gece su içme sabahta kalktığında yap testi
Önerin için çok teşekkür ederim canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Önerin için çok teşekkür ederim canim
Canım adetim çok az geldi iki gün bir gün bisey yoktu şimdide az acaba hamilelikte alakası olabilirmi

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar