Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varHamilelik ve ilk muayene
Konbuyu başlatanAys123
Toplam 17 yorum
Başlangıç tarihi
Gebelik Takibim Konu Bilgileri
İnstagram hesabımızı takip edin indirimleri kaçırmayın
@gebelikhamilelikannelik
İlk başta rütin olarak beta bakılıyor canım betaya göre karın usg ye bakılıyor sonra gebelik var ise rütin kan testleri yapılmaya başlıyorlar
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2024-04-30
Gebeliğinizin 10. Haftasındasınız.
Embryo gelişimi tamamlanır. artık fetal dönem başlar. fetal dönemde organlar ve vücut hızlıca büyür ve
olgunlaşır. cilt hala yarı şeffaf görünümde ince kol ve bacaklar kıvrılabilir ve parmaklar belirgin olarak
görülür. bebeğimiz küçük mandalina kadar olur. rahim büyüklüğünüz greyfurt kadar olur. hafif kilo alımı başlar.
karın ve kalça bölgesi genişler. spora başlamak gerekir. en ideal yüzme ve yürüme. Bebeğinizin boyu yaklaşık 5.5 cm ağırlıgı 6 gr
Ilk ilk olarak kan tahlili yaptırıyorsun bu da beta degerine bakmak icin (yani gebelik varmi varsa degerin kac) daha sonra ultrasondan muayene edip keseye bakiyor 2 gün sonra tekrar verdigin beta degerine bakiyor ilk cikan sonucun yükselmis mi diye gebelikte betanin yükselmesi gerekiyor saglikli bir gebelik icin.
Daha sonra sana gerekli kan ilaclarini veriyolar canim
Hic bir sorun olmadigi taktirde ayda 1 kere kontrolun oluyor
Ilk ilk olarak kan tahlili yaptırıyorsun bu da beta degerine bakmak icin (yani gebelik varmi varsa degerin kac) daha sonra ultrasondan muayene edip keseye bakiyor 2 gün sonra tekrar verdigin beta degerine bakiyor ilk cikan sonucun yükselmis mi diye gebelikte betanin yükselmesi gerekiyor saglikli bir gebelik icin.
Kan tahlili yaptırdım. Beta değerime bakıldı 567 çıktı. Ben şüphelendiğim için aile hekimine yaptırdım haftaya kadın doğuma gideceğim inşallah randevu aldım.
Kan tahlili yaptırdım. Beta değerime bakıldı 567 çıktı. Ben şüphelendiğim için aile hekimine yaptırdım haftaya kadın doğuma gideceğim inşallah randevu aldım.
Betan baya güzel canım kadın doğum doktoru da kendisi tekrar beta alır beya değeri nasıl yükselmiş diye kontrol ederler ona göre dediğim gibi rütin kan işlemleri başlar hakkında hayırlısı olsun
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2024-04-30
Gebeliğinizin 10. Haftasındasınız.
Embryo gelişimi tamamlanır. artık fetal dönem başlar. fetal dönemde organlar ve vücut hızlıca büyür ve
olgunlaşır. cilt hala yarı şeffaf görünümde ince kol ve bacaklar kıvrılabilir ve parmaklar belirgin olarak
görülür. bebeğimiz küçük mandalina kadar olur. rahim büyüklüğünüz greyfurt kadar olur. hafif kilo alımı başlar.
karın ve kalça bölgesi genişler. spora başlamak gerekir. en ideal yüzme ve yürüme. Bebeğinizin boyu yaklaşık 5.5 cm ağırlıgı 6 gr