2 aylık evliyim günüm geçti bide kasik ağrılarım var
D Demet çilesiz Kayıtlı Üye Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 9 12 Eylül 2022 #1 2 aylık evliyim günüm geçti bide kasik ağrılarım var
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 12 Eylül 2022 #2 Demet çilesiz' Alıntı: 2 aylık evliyim günüm geçti bide kasik ağrılarım var Genişletmek için tıkla ... Allahım gönlüne göre versin inşallah canim gebelik testi yaptın mi
Demet çilesiz' Alıntı: 2 aylık evliyim günüm geçti bide kasik ağrılarım var Genişletmek için tıkla ... Allahım gönlüne göre versin inşallah canim gebelik testi yaptın mi
D Demet çilesiz Kayıtlı Üye Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 9 12 Eylül 2022 #3 Demetdemet' Alıntı: Allahım gönlüne göre versin inşallah canim gebelik testi yaptın mi Genişletmek için tıkla ... Yaptım
Demetdemet' Alıntı: Allahım gönlüne göre versin inşallah canim gebelik testi yaptın mi Genişletmek için tıkla ... Yaptım
Zeynep41 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 1,744 12 Eylül 2022 #4 Demet çilesiz' Alıntı: Yaptım Genişletmek için tıkla ... Sonuç
D Demet çilesiz Kayıtlı Üye Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 9 12 Eylül 2022 #5 Demetdemet' Alıntı: Allahım gönlüne göre versin inşallah canim gebelik testi yaptın mi Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Eylül 2022 Yaptım
Demetdemet' Alıntı: Allahım gönlüne göre versin inşallah canim gebelik testi yaptın mi Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Eylül 2022 Yaptım
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,100 12 Eylül 2022 #6 Demet çilesiz' Alıntı: 2 aylık evliyim günüm geçti bide kasik ağrılarım var Genişletmek için tıkla ... Adetine kaç gün var kuzum
Demet çilesiz' Alıntı: 2 aylık evliyim günüm geçti bide kasik ağrılarım var Genişletmek için tıkla ... Adetine kaç gün var kuzum
D Demet çilesiz Kayıtlı Üye Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 9 12 Eylül 2022 #7 Yaptım Zeynep41' Alıntı: Sonuç Genişletmek için tıkla ... Birincide iki çizgi ikincisinde silik pembe çıktı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Eylül 2022 Adetime 1 hafta var daha Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Eylül 2022 Demetdemet' Alıntı: Allahım gönlüne göre versin inşallah canim gebelik testi yaptın mi Genişletmek için tıkla ... Amin canım hepimizin insllh Son düzenleme: 12 Eylül 2022
Yaptım Zeynep41' Alıntı: Sonuç Genişletmek için tıkla ... Birincide iki çizgi ikincisinde silik pembe çıktı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Eylül 2022 Adetime 1 hafta var daha Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Eylül 2022 Demetdemet' Alıntı: Allahım gönlüne göre versin inşallah canim gebelik testi yaptın mi Genişletmek için tıkla ... Amin canım hepimizin insllh
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 12 Eylül 2022 #8 Demet çilesiz' Alıntı: 2 aylık evliyim günüm geçti bide kasik ağrılarım var Genişletmek için tıkla ... Kan testi yap bence net sonuç alırsın
Demet çilesiz' Alıntı: 2 aylık evliyim günüm geçti bide kasik ağrılarım var Genişletmek için tıkla ... Kan testi yap bence net sonuç alırsın
D Demet çilesiz Kayıtlı Üye Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 9 12 Eylül 2022 #9 Baharrr' Alıntı: Kan testi yap bence net sonuç alırsın Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim yapacam
Baharrr' Alıntı: Kan testi yap bence net sonuç alırsın Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim yapacam
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,407 Konum Kırklareli 12 Eylül 2022 #10 Demet çilesiz' Alıntı: Yaptım Birincide iki çizgi ikincisinde silik pembe çıktı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Eylül 2022 Adetime 1 hafta var daha Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Eylül 2022 Amin canım hepimizin insllh Genişletmek için tıkla ... Teste göre gebesib canım o zaman. Kan testi yaptır ne kadarlık olduğunu öğreb
Demet çilesiz' Alıntı: Yaptım Birincide iki çizgi ikincisinde silik pembe çıktı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Eylül 2022 Adetime 1 hafta var daha Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Eylül 2022 Amin canım hepimizin insllh Genişletmek için tıkla ... Teste göre gebesib canım o zaman. Kan testi yaptır ne kadarlık olduğunu öğreb