Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba kızlar sanırım hamileyim ama doktora gitmedim daha ama dişimden dolayı antibiyotik kullanıyorum belimde ve kasıklarımda agrılar oluyor ilk dönem normal mi
Canım öncelikle hoşgeldin ilk önce kan testi ver gebeliğin kesinleşsin antibiyotik kullanma embriyo oluşum donemindedir zarar verir. Kadın doğum doktoruna git dediğine göre diş tedavin yapılır
Aramıza hoşgeldin Test sonucu çıkana kadar antibiyotiğine ara ver çiçeğim
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 9. Haftasındasınız.
Gözler, kulak kıvrımları, burun ve burun delikleri belirgin hale gelir. hızlı kilo alımı devam eder. artık daha
çok insana benzer. kalbin 4 odacığa bölünmesi tamamlanır. bebeğimiz üzüm tanesi kadar olur. görüntünüz hala gebe
gibi değildir ama siz bütün değişikliklerin farkındasınızdır.
Merhaba kızlar sanırım hamileyim ama doktora gitmedim daha ama dişimden dolayı antibiyotik kullanıyorum belimde ve kasıklarımda agrılar oluyor ilk dönem normal mi
Öncelikle hoşgeldin adaşım. Kan testi vererek hamileymisim değil misin onu netlerstir ve hamile olma ihtimaline karşı antibiyotiği bırak eğer gebe çıkarsan Ka inşallah çıkarsın. Kadın doğum doktoruna da söyle böyle biyle ilaç kullandım bilmeden diye