R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,870 29 Ekim 2023 #1 Kızlar hamileyim ama belim çok agriyo ya normal mi bu
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,570 Konum Kırklareli 30 Ekim 2023 #21 azram cankizim' Alıntı: Yok hamile olduğu biliyorumda cinsiyeti ney onu bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Cinsiyet tam olarak belli değil ama doktor kız görüyorum ben şuan dedi kuzum bakalım yanılma olmazsa şimdilik kız diyorlar Oyla 0 Downvote
azram cankizim' Alıntı: Yok hamile olduğu biliyorumda cinsiyeti ney onu bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Cinsiyet tam olarak belli değil ama doktor kız görüyorum ben şuan dedi kuzum bakalım yanılma olmazsa şimdilik kız diyorlar
azram cankizim Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2,514 30 Ekim 2023 #22 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Cinsiyet tam olarak belli değil ama doktor kız görüyorum ben şuan dedi kuzum bakalım yanılma olmazsa şimdilik kız diyorlar Genişletmek için tıkla ... Kızdır bence canim ne güzel Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Cinsiyet tam olarak belli değil ama doktor kız görüyorum ben şuan dedi kuzum bakalım yanılma olmazsa şimdilik kız diyorlar Genişletmek için tıkla ... Kızdır bence canim ne güzel
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,570 Konum Kırklareli 30 Ekim 2023 #23 azram cankizim' Alıntı: Kızdır bence canim ne güzel Genişletmek için tıkla ... İnşaalllah kuzum sağlıklı olsunda inşallah bizim de isteğimiz o yine rabbim bilir tabi Oyla 0 Downvote
azram cankizim' Alıntı: Kızdır bence canim ne güzel Genişletmek için tıkla ... İnşaalllah kuzum sağlıklı olsunda inşallah bizim de isteğimiz o yine rabbim bilir tabi