Tahlilleim temiz cikmisti Ani hareket etmeye çalış
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 9 Nisan 2024 #11 büşraaltsy' Alıntı: Tahlilleim temiz cikmisti Genişletmek için tıkla ... Ani hareket etmeye çalış
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,621 Konum Kırklareli 9 Nisan 2024 #12 Mervercan' Alıntı: Ani hareketlerden kaçın yan uzanmaya dikkat et doktor kontrolünde enfeksiyona bakılmazsa sen hatırlat Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum . Gebelikte ne zaman enfeksiyon olacağı belli olmuyor benim mesela bir hafta temiz çıkıyorsa 2. Hafta enfeksiyon çıkıyor çol ilginç ama
Mervercan' Alıntı: Ani hareketlerden kaçın yan uzanmaya dikkat et doktor kontrolünde enfeksiyona bakılmazsa sen hatırlat Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum . Gebelikte ne zaman enfeksiyon olacağı belli olmuyor benim mesela bir hafta temiz çıkıyorsa 2. Hafta enfeksiyon çıkıyor çol ilginç ama
I iki kız annesi💕🌺 Kayıtlı Üye Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1,348 9 Nisan 2024 #13 büşraaltsy' Alıntı: Arada bir oluyor ama saatlerce sürüyor bu kontolumde soyleyecem Genişletmek için tıkla ... Aynn
büşraaltsy' Alıntı: Arada bir oluyor ama saatlerce sürüyor bu kontolumde soyleyecem Genişletmek için tıkla ... Aynn