Sorum var Hamilelikde reflü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Susamcık tarafından oluşturulan Hamilelikde reflü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 190 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikde reflü
Konbuyu başlatan Susamcık
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arifem

Susamcık

Kayıtlı Üye
rank
Aşırı reflüm var gaviscon yazdılar ama bana faydası yok çünkü daha öncede misemden sorun yaşamıştım bir süre mide ilacı kullanmıştıngaviskondan başka yazamam diyor hamilelikde mide ilacı kullanan var mı ?

K

Kübra Ulukavak

Guest
Merhaba; Bende de mide yanması var aynen dediğiniz şikayetleri söylemiştim doktoruma rennie mide şurubu kullanıyorum hafif geçiriyor ama kesin çözüm değil.

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Aşırı reflüm var gaviscon yazdılar ama bana faydası yok çünkü daha öncede misemden sorun yaşamıştım bir süre mide ilacı kullanmıştıngaviskondan başka yazamam diyor hamilelikde mide ilacı kullanan var mı ?
Mide ilacı bilmiyorum da yastığını iki üç daha arttır miden aşağıda kalsın kafan yukarıda ki yemek borusundan geri gelmesin bir de ben muz elma bir de armut yiyordum iyi geliyordu

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Bende senle aynıydim gavisgin yazdılar o bile fayda etmedi o kadar kotu reflum varki aklıma geldikçe çocuk dogurasum gelmiyor

A

Arifem

Guest
Bnm de 1 ay sürdü her ağrıdığında bir bardak soğuk süt içiyordum iyi geliyordu tavsiye ediyorum geçmiş olsun

Tüm sayfalar yüklendi.