Sorum var Hamilelikle ilgili soru

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gamzem tarafından oluşturulan Hamilelikle ilgili soru başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 504 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikle ilgili soru
Konbuyu başlatan gamzem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan gamzem

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Mrb kizlar ben 31+5 bebegime 2 hafta onde dediler daha sonra gobek cevresi onde dediler gobek cevresi onde olmasi ne gibi bir sorun yada boyle birsey duyan basina gelen varmi
Bebeğin bir iki hafta önde ya da geride olması çokta anlamlı değil canım doktorun ne diyor bu konuda

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Mrb kizlar ben 31+5 bebegime 2 hafta onde dediler daha sonra gobek cevresi onde dediler gobek cevresi onde olmasi ne gibi bir sorun yada boyle birsey duyan basina gelen varmi
Merhaba kuzum bebeğin 2 hafta önde imiş sıkıntı edilecek bir durum değil endişe etme

gamzem

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin bir iki hafta önde ya da geride olması çokta anlamlı değil canım doktorun ne diyor bu konuda
Iste gobek cevresininn onde olmasi bir sey olur mu boyle birseyle karsilasan varmi onu anliyamadim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gobek cevresi deyince bilemedim iste

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Iste gobek cevresininn onde olmasi bir sey olur mu boyle birseyle karsilasan varmi onu anliyamadim

Gobek cevresi deyince bilemedim iste
Bu durum plesanta da bir problem mi var bebek yeteri kadar beslenemiyor mu kan dolaşımı açısından diye düşündürür ama doktorun ne dedi bu konuda doğuma kadar takip edilir canım

gamzem

Kayıtlı Üye
rank

Gobek cevresi deyince bilemedim istleyla hankm dize nededi doktar aciklama

Size ne aciklama yaptilar acaba leyla hankm gitinizi baska yere ne yapiosunuz ysda

Tüm sayfalar yüklendi.