Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mrb kizlar ben 31+5 bebegime 2 hafta onde dediler daha sonra gobek cevresi onde dediler gobek cevresi onde olmasi ne gibi bir sorun yada boyle birsey duyan basina gelen varmi
Mrb kizlar ben 31+5 bebegime 2 hafta onde dediler daha sonra gobek cevresi onde dediler gobek cevresi onde olmasi ne gibi bir sorun yada boyle birsey duyan basina gelen varmi
Bu durum plesanta da bir problem mi var bebek yeteri kadar beslenemiyor mu kan dolaşımı açısından diye düşündürür ama doktorun ne dedi bu konuda doğuma kadar takip edilir canım