Sorum var Hamilelikte cilt bakımı

• Konbuyu başlatan Şerifenur
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Şerifenur tarafından oluşturulan Hamilelikte cilt bakımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 318 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte cilt bakımı
Konbuyu başlatan Şerifenur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Cilt bakımı olarak ne kullanıyorsunuz lekelenme olmaması için yüz temizleme jelleri, güneş kremi …?
Bugün instagramda gördüm ayva çekirdeğinden jel yapıyorlarmış.Hamilelik çatlaklarına, yüz yaralarına, lekelere iyi geliyormuş ama kendim denemedim yarın ayva alıp yapacağım.Yarım çay bardağından az suya bir ayvadan çıkan çekirdekleri koyup bir gece bekletiyorlarmış sonra da 5 gün kullanılıyormuş dolapta saklayarak.Alerjin falan yoksa deneyebilirsin sen de

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Yazın güneş kremi kışın nemlendirici kullandım. Yine onları kullanacağım

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 5. Haftasındasınız.
5. Hafta
Bebeğinizin boyu artık 1,5-2,5 mm. ve yaklaşık olarak bir susam tanesi büyüklüğünde. Gelişmekte olan
bebeğinizin çalışmaya başlayan ilk sistemi kardiyovasküler sistemidir. (kalp ve kan damarları).
Bebeğinizin küçük kalbinin fonksiyonu normal bir kalbin fonksiyonundan farksızdır: Bebeğinizin
gelişmekte olan dokularını besleyecek oksijen ve besin açısından zengin kan hücrelerini taşımak. Anne
gebelik süresince kararsızlık, heyecan, sinirlilik duygularını hissedebilir. Hepsi normaldir :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar