Kızlar şehir dışına çıkmam gerekiyor ama covid aşısı yaptırmadım ben. Hamilelikte zorunlu mu aşı
S Senayekta Kayıtlı Üye Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 76 13 Aralık 2021 #1 Kızlar şehir dışına çıkmam gerekiyor ama covid aşısı yaptırmadım ben. Hamilelikte zorunlu mu aşı
S Selcan akar Guest 13 Aralık 2021 #2 Senayekta' Alıntı: Kızlar şehir dışına çıkmam gerekiyor ama covid aşısı yaptırmadım ben. Hamilelikte zorunlu mu aşı Genişletmek için tıkla ... Testte yapabilirsin
Senayekta' Alıntı: Kızlar şehir dışına çıkmam gerekiyor ama covid aşısı yaptırmadım ben. Hamilelikte zorunlu mu aşı Genişletmek için tıkla ... Testte yapabilirsin
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,220 Konum Kastamonu 13 Aralık 2021 #3 Gebe kalmak isteyenler aşı olursa 1 ay korunmak zorunda ve ilk 3 ay aşı yapmıyorlar yapsalar dahi çok sakıncalı olduğunu söylüyorlar
Gebe kalmak isteyenler aşı olursa 1 ay korunmak zorunda ve ilk 3 ay aşı yapmıyorlar yapsalar dahi çok sakıncalı olduğunu söylüyorlar