Hamilelikte diş çekilir mi?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem&masal tarafından oluşturulan Hamilelikte diş çekilir mi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 737 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte diş çekilir mi?
Konbuyu başlatan Sinem&masal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sinem&masal

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar geçenlerde sallanan dişim kırıldı Allah'tan yutmadım neyse yarısi da kök gibi kaldı hem sallanıyor hemde çok kötü acıyor temas bile edemiyorum dilimle hiç hir şey yiyemez oldum çok kötü sizce cektirimmi ne yapım

...

Moderator
Mod
rank
Kızlar geçenlerde sallanan dişim kırıldı Allah'tan yutmadım neyse yarısi da kök gibi kaldı hem sallanıyor hemde çok kötü acıyor temas bile edemiyorum dilimle hiç hir şey yiyemez oldum çok kötü sizce cektirimmi ne yapım
Geçmiş olsun canım. Bir dişçiye görün bence.Hamile olduğunu söyleyince ona göre tedavi uyguluyor kuzum.

H

HaticeGl

Guest
Hamilelikte diş çekilir.disle ilgili her işlem yapılır tabiki dış doktorunun kontrolü dahilinde.

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım. Bir dişçiye görün bence.Hamile olduğunu söyleyince ona göre tedavi uyguluyor kuzum.
Sağol canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Henüz erken diye diş hekimleri kabul etmeye bilir çok zorda olmadıkça almıyorlar çünkü bebeği riske atıyor yapılan anestezi ama özel diş kliniğine görün derim belki kabul ederler
Anladım canım sağol

Tüm sayfalar yüklendi.