Hamilelikte geciktirici sprey kullanımı

• Konbuyu başlatan Eymenislam
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eymenislam tarafından oluşturulan Hamilelikte geciktirici sprey kullanımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,649 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte geciktirici sprey kullanımı
Konbuyu başlatan Eymenislam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan azratekin
E

Eymenislam

Guest
Hayırlı günler anneler. 32 haftalık hamileyim affınıza sığınarak soruyorum. Eşim gebeliğimden önce geciktirici sprey kullanıyordu. Şimdi gebelik sırasında kullanmasının bebeğe bi zararı varmı. Bilgisi olan yazsın.

Aselaras

Kayıtlı Üye
Emektar Anne
Hayırlı günler anneler. 32 haftalık hamileyim affınıza sığınarak soruyorum. Eşim gebeliğimden önce geciktirici sprey kullanıyordu. Şimdi gebelik sırasında kullanmasının bebeğe bi zararı varmı. Bilgisi olan yazsın.
Kullanma cnm kimyasal içerdiği için önerilmiyor

Filiz068283

Kayıtlı Üye
Profesör Anne
Canım kimyasal olduğu için yasak hatta son ayınızda prezervatif kullanın herhangi bir enfeksiyon hastalıkları karşı diyen doktorlar bile var

azratekin

Kayıtlı Üye
Yeni Anne
çok ilginç sorular var. hamilelikte dogal olarak rahim baskılanır ve dışarıdan korunaklı hale gelir. bildigim kadarıyla gelik ihtimali azalıyor. prezervatif kullanılması uygun olabilir

Tüm sayfalar yüklendi.
Fittartım Gebelik Takibim uygulamasını hemen indir