Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim daha çok kalçama ağrı giriyodu.Yeminle yataktan sağıma dönemiyodum.Hatta tuvalete kalktığımda ağlayarak gidiyodum ,yavaş yavaş duvardan tutunarak o derece.Annem hep bebeğin yeli derdi.Aman aman o günlerim gitsin de gelmesin.
Bende ilk bebeğimi kaybettim Allah kimseye yaşatmasın göstermesin ama o küçüktü29 haftalikti onda öyle birşey yoktu bunda son aya girdiğim için galiba ağrılarım çok şükür sagsalim kucağıma alırım başka bir şey istemiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim daha çok kalçama ağrı giriyodu.Yeminle yataktan sağıma dönemiyodum.Hatta tuvalete kalktığımda ağlayarak gidiyodum ,yavaş yavaş duvardan tutunarak o derece.Annem hep bebeğin yeli derdi.Aman aman o günlerim gitsin de gelmesin.
Rahiminz dar .yada bebeğiniz büyük kilolu bebeğin yeri dar olduğundan öyle oluyor.rabbim kolay bir gebelik gecirmeynizi nasip etsin.benim ikiz gebeliğim vardı nefesim bile kesiliyordu..gorumcemin şimdi öyle bir hafta sonra doktor doğuma alacak .38.haftasi bitecek
Ben bulaşık yıkarken kaç kere yarıda bırakıp ağlayıp uzandigimi hatırlıyorum ilk hamilelikte o kadar acitiyodu ki kemiklerim kırılacak gibiydi çok kötüydü özellikle yan taraflarim gece bi başlıyordu geçmiyordu ya ne günlerdi