Merhabalar kızlar hamileliğin 3. Ayındayim canım çok kola çekiyor içsem zararı olur mu ?
H Hamdiye34 Kayıtlı Üye Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 9 Dün 19:20 da #1 Merhabalar kızlar hamileliğin 3. Ayındayim canım çok kola çekiyor içsem zararı olur mu ?
Belinayin❤️ Annesi Kayıtlı Üye Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 1,361 Dün 20:32 da #2 Hamdiye34' Alıntı: Merhabalar kızlar hamileliğin 3. Ayındayim canım çok kola çekiyor içsem zararı olur mu ? Genişletmek için tıkla ... Ben iki gebeligimdede başta dogum olucak güne kadar içtim ne yalan soylim çok şükür bi zararı olmadi
Hamdiye34' Alıntı: Merhabalar kızlar hamileliğin 3. Ayındayim canım çok kola çekiyor içsem zararı olur mu ? Genişletmek için tıkla ... Ben iki gebeligimdede başta dogum olucak güne kadar içtim ne yalan soylim çok şükür bi zararı olmadi
K kendinedoktor Kayıtlı Üye Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 28 Dün 22:33 da #4 Hamdiye34' Alıntı: Merhabalar kızlar hamileliğin 3. Ayındayim canım çok kola çekiyor içsem zararı olur mu ? Genişletmek için tıkla ... Bende yazdan midir nedir ilk zamanlar canım kola çekerdi. Sana içme diyemem 1 bardak yarısına su yarısına kola ekle . Maksat nefsini yensin.
Hamdiye34' Alıntı: Merhabalar kızlar hamileliğin 3. Ayındayim canım çok kola çekiyor içsem zararı olur mu ? Genişletmek için tıkla ... Bende yazdan midir nedir ilk zamanlar canım kola çekerdi. Sana içme diyemem 1 bardak yarısına su yarısına kola ekle . Maksat nefsini yensin.