E Ebru duru Kayıtlı Üye Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 2 11 Kasım 2022 #1 Kızlar 33 haftalik hamileyim şu 1 buçuk 2 aydır aşırı şekilde sigara külü aseriyorum ve maalesef kendime hakim olamayim yiyorum bebeğe zararı varmidir
Kızlar 33 haftalik hamileyim şu 1 buçuk 2 aydır aşırı şekilde sigara külü aseriyorum ve maalesef kendime hakim olamayim yiyorum bebeğe zararı varmidir
Çözüm Hülya12 11 Kasım 2022 Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Sağlıklı değil canım sigaranın artığı sonuç olarak sigara sağlıklı değil ki külü olsun . Sen dotkoruna şöyle vitamine filan baksın.. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum Ayşe çok hakli
Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Sağlıklı değil canım sigaranın artığı sonuç olarak sigara sağlıklı değil ki külü olsun . Sen dotkoruna şöyle vitamine filan baksın.. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum Ayşe çok hakli
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 11 Kasım 2022 #11 Ebru duru' Alıntı: Kızlar 33 haftalik hamileyim şu 1 buçuk 2 aydır aşırı şekilde sigara külü aseriyorum ve maalesef kendime hakim olamayim yiyorum bebeğe zararı varmidir Genişletmek için tıkla ... ben gebeyken tapasir aseriyordum ve kac kes yedim Oyla 0 Downvote
Ebru duru' Alıntı: Kızlar 33 haftalik hamileyim şu 1 buçuk 2 aydır aşırı şekilde sigara külü aseriyorum ve maalesef kendime hakim olamayim yiyorum bebeğe zararı varmidir Genişletmek için tıkla ... ben gebeyken tapasir aseriyordum ve kac kes yedim
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 11 Kasım 2022 #12 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: ben gebeyken tapasir aseriyordum ve kac kes yedim Genişletmek için tıkla ... Oyla 0 Downvote
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: ben gebeyken tapasir aseriyordum ve kac kes yedim Genişletmek için tıkla ...