Hamilelikte sac boyama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Jala tarafından oluşturulan Hamilelikte sac boyama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 655 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte sac boyama
Konbuyu başlatan Jala
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Jala

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar ben 15 haftalik hamileyim.yarin saclarimin uclarini boyatmak istiyorum,ombre tarz.bebege zarari olurmu?

Sumeyyee

Kayıtlı Üye
rank
3.aydan sonra doğal boya ile boyanabilir derler ama bende aşırı saç boyayn biriyim ve 5.haftamda saçımı boyattım açtırdım falan sonra gebe olduğumu öğrendim ve asla boyatmam artık düşün ayda saç değişikliği yapan birisiyim bence doğumdan sonraya birak

Ponciksi

Kayıtlı Üye
rank
Ombre açıcılı islem bebeğe zararlı o kadar kimyasal dogumu bekleyin bence benimde ombreli keske duz renk yapsaydim diyorum dogumu beklicem artik :)

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar ben 15 haftalik hamileyim.yarin saclarimin uclarini boyatmak istiyorum,ombre tarz.bebege zarari olurmu?
Canım öncelikle druna danış bence. Ombre diplere uygulanmadığı için gebelikte yapabilabilecek en iyi yöntemlerden biri. Açık havadar bi ortam da yaptır fazla soluma o kokuyu. Benim 3. Bebeğim gebelikte hiç saç boyamadım ama yaptıran arkadaşlarım var bi sıkıntı da yaşamadılar. Yapacaksan da bu şekilde öneririm

Tüm sayfalar yüklendi.