Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Druna danışmadan yapma canım çoğu Dr ilk 3 4 aydan sonra izin veriyor ama kimyasal sonuçta. Kuaförüm bile demişti doğal diye bişey yok hepsi kimyasal ben önermem doğuma kadar diye. Doğumuna az kalmış zaten bence doğumdan sonra yaptır ha illa yapacaksan da önce druna sor
Doğal bitki özlerinden elde edilen boyalar var evet.
Ama boyaları uygulamak için kullanılan oksidanlarin tamamı kimyasal, oksidansız da boya uygulanmıyor. Her ne kadar boya doğal olsada karışımı yüz kimyasal olduğu için aslında doğal saç boyamsı diye birşey yok.
Druna danışmadan yapma canım çoğu Dr ilk 3 4 aydan sonra izin veriyor ama kimyasal sonuçta. Kuaförüm bile demişti doğal diye bişey yok hepsi kimyasal ben önermem doğuma kadar diye. Doğumuna az kalmış zaten bence doğumdan sonra yaptır ha illa yapacaksan da önce druna sor
Doğal bitki özlerinden elde edilen boyalar var evet.
Ama boyaları uygulamak için kullanılan oksidanlarin tamamı kimyasal, oksidansız da boya uygulanmıyor. Her ne kadar boya doğal olsada karışımı yüz kimyasal olduğu için aslında doğal saç boyamsı diye birşey yok.
35+3 üm bugün boyattım kuaförde amonyaksiz boya ile boyadı hiç kokusunu hissetmedim bile ama çok yoruldum oturmaktan birde çok sıcak bir ara burhan geçiricem sandım uzun sürdü sadece bu yönü rahatsız etti öönceki gebeliklerimde de son aylarım da boyamıştım hiç bir sıkıntı yaşamadık ama dr sor mutlaka