Sorum var Hamilelikte sivilce

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde merve92m tarafından oluşturulan Hamilelikte sivilce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 264 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte sivilce
Konbuyu başlatan merve92m
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Hilalll

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım hamilelikte sivilce ve leke en büyük sorunlardan biri....
Ben sivilce karşıtı nemlendirici ve leke karşıtı yüz serumu kullanıyorum. Gratiste var bende ordan almıştım. Kremi sürünce hafif Bi yanma hissi oluyor ama sabaha sivilceler körelmiş oluyor düzenli kullanınca da hemen geçiyor

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar ben 19 haftadayim yüzüm sivilce doldu malesef ilaçta içemiyoruz malum 😞Benim gibi sivilce sorunu olan varmi varsa önerileriniz nelerdir neler kullanıyorsunuz 😊sizinde sivilce oluşumu oluyo mu
Limon surebilirsin limon intihabli akneleri bile kurutuyor kabuk haline getiriyor erczanelerden sivilce kremleri satılıyor ben hamilelimde sivilice kremi kullandım ama bir işe yaramıyor stres yapma stresden ve yağlı yemekten kaynaklanıyor akneler

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar ben 19 haftadayim yüzüm sivilce doldu malesef ilaçta içemiyoruz malum 😞Benim gibi sivilce sorunu olan varmi varsa önerileriniz nelerdir neler kullanıyorsunuz 😊sizinde sivilce oluşumu oluyo mu
Maalesef ki bazı gebelerde oluyor benim benimde ilk gebeliğimde çok olmuştu birde boynumda et benleri çıkmıştı ama doğumdan sonra zamanla geçti hepsi seninde geçici endişe etme

Tüm sayfalar yüklendi.