Sorum var Hamilelikte stres

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Slv tarafından oluşturulan Hamilelikte stres başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 936 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte stres
Konbuyu başlatan Slv
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Slv

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar dün bugun özellikle bugun sabahtan beri cok stresli bi gündü aile içi bi kaç olaydan dolayı 17+5 haftalık hamileyim neredeyse 1 haftadir hareketlerini hissediyordum ama bugun hissedemiyorum stresten dolayı bebek etkilenmismidir bisey mi oldu acaba sabahtan beri elimi kolumu kımıldatamıyorum stresten kaynaklimi acaba hareket etmiyo aklim cok karisti zaten cok iyi deilim birde bebegimi hissedemeyince cok kotu oluyorum
Canım benim ne yazıkki hayatımızda stres eksik olmuyor bende eşimden ayrıldım oldukça zor zamanlar geçiriyorum stres bebeğini tabiki etkiler üzülme derim bugün bende de tık yok 31+4 haftalık hamileyim stresten uzak dur desemde işe yaramıyor ama gereksiz insanlar için üzme kendini yat dinlen bebeğinin hareket etmesini bekle için rahat etmiyorsa bir acile gidip muayne olabilirsin 🤲

Slv

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim ne yazıkki hayatımızda stres eksik olmuyor bende eşimden ayrıldım oldukça zor zamanlar geçiriyorum stres bebeğini tabiki etkiler üzülme derim bugün bende de tık yok 31+4 haftalık hamileyim stresten uzak dur desemde işe yaramıyor ama gereksiz insanlar için üzme kendini yat dinlen bebeğinin hareket etmesini bekle için rahat etmiyorsa bir acile gidip muayne olabilirsin 🤲
Allah yardimcimiz olsun insallah rabbim bebeklerimizi korusun aynen biraz bekliim olmazsa oyle yapim canim cok saol
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum bir sıkıntı yoktur inşallah ama bebekler annedeki her durum değişikliğini hisseder takma kafana lütfen bebeğini düşün 🥰
Oyle yapmaya calisiyorum canim insallah biseyde yoktur

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar dün bugun özellikle bugun sabahtan beri cok stresli bi gündü aile içi bi kaç olaydan dolayı 17+5 haftalık hamileyim neredeyse 1 haftadir hareketlerini hissediyordum ama bugun hissedemiyorum stresten dolayı bebek etkilenmismidir bisey mi oldu acaba sabahtan beri elimi kolumu kımıldatamıyorum stresten kaynaklimi acaba hareket etmiyo aklim cok karisti zaten cok iyi deilim birde bebegimi hissedemeyince cok kotu oluyorum
Stres yapma kendini bebeğini düşün henüz haftan erken zaten 18 den sonra daha net hissediliyor canım

Tüm sayfalar yüklendi.