Sorum var Hamilelikte Yolculuk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mrve tarafından oluşturulan Hamilelikte Yolculuk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 212 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte Yolculuk
Konbuyu başlatan Mrve
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Mrve

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar, 7 haftalık hamileyim 2 saat uzaklıktaki bir yere gitmem gerekiyor ama kararsızım gidip gitmemekte siz hamileliğin bu döneminde yolculuk hakkında ne düşünüyorsunuz?

Nefes

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar, 7 haftalık hamileyim 2 saat uzaklıktaki bir yere gitmem gerekiyor ama kararsızım gidip gitmemekte siz hamileliğin bu döneminde yolculuk hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben 7 haftalık hamileyken 20 saat yolculuk yaptım canım çok şükür bir sorun olmadı ama benim aşırı mide bulantılarım olduğu için çok sor geçmişti eğer öyle bir sıkıntın yoksa kendini iyi hissediyorsan bir sorun olmaz bence

K

Kad3r

Guest
Selam bende 6 haftalık hamileyim. İşim gereği bugün 2 saat araç kullanarak şehir dışına gittim. Çok rahat geçirdim günümü. Normalde evden çalışıyorum. Evdeyken kendimi daha halsiz,bitkin ve şişkin hissediyorum. Dışarı çıkmak çok iyi geldi. Çünkü kafam dağıldı, hamileliğimi düşünmedim ve psikolojik olarak daha iyi hissetim. Normalde sürecin eğer riskli değilse ve kendini iyi hissediyorsan genel olarak yola çıkmanda bir sorun olmayacaktır düşüncesindeyim.

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Kendi arabanız ile gideceksen sorun olmaz bence otobüs ile de mide bulantısı filan oluyorsa seni zorlayabilir ben 14 haftalık hamile iken 10 saatlik yolculuk gitmiştim ama kendi arabamız ile

Mrve

Kayıtlı Üye
rank
Ben 7 haftalık hamileyken 20 saat yolculuk yaptım canım çok şükür bir sorun olmadı ama benim aşırı mide bulantılarım olduğu için çok sor geçmişti eğer öyle bir sıkıntın yoksa kendini iyi hissediyorsan bir sorun olmaz bence
Teşekkür ederim, bulantım yok çok şükür ama biraz ağrılarım var o yüzden endişeleniyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim, bulantım yok çok şükür ama biraz ağrılarım var o yüzden endişeleniyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben 7 haftalık hamileyken 20 saat yolculuk yaptım canım çok şükür bir sorun olmadı ama benim aşırı mide bulantılarım olduğu için çok sor geçmişti eğer öyle bir sıkıntın yoksa kendini iyi hissediyorsan bir sorun olmaz bence çok te benim bulantım yok ama ağrılarım oluyor ara ara

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Ben iki gebeliğimde de . 30 haftalıkken şehir dışıma gitmek zorunda kaldım erken doğum riskim olduğu için . Annemle aramız 12 saat ilk gebeliğimde bebeğimin erken doğum riski vardı annem otobüsle gelip beni aldı ve geri otobüsle gittik ama o 1 hafta ağrılardan öldüm . 2. Gebeliğimde ise sancılarım çok erken başladı diye gitmek zorunda kaldım . Ama şükür miniklerin ikisi de sağlıklı . Kendini çok kasma otobüs içinde bile olsa yürüdüm ben mesela ama çok ağrım var ve kendini iyi hissetmiyorsam gitme canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar