Sorum var Hamilemiyim teste bakarmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde minikruresi tarafından oluşturulan Hamilemiyim teste bakarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 904 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilemiyim teste bakarmisiniz
Konbuyu başlatan minikruresi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan aydanxamimmm

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Iyi aksamlar hanimlar bakarmisiniz bugun yaptim 1 bucum saat oldu yapali bisey goruyomusunuz silik cizgi felan?? Bu ay adet kanamam cok az surdu dun biraz kanamam oldu simdi sadece kahvengi lekeler geliyo arada peceteye kan geliyo cozemedim hamilede degilsem bu ay niye boyle az adet gordum basina gelen var mi?? Bi kac gun sonra tekrar test yapiyim mi sizce
Hamilelik yok ama bendede bazen oluyor mesela 2 ay önce adet olmam gereken tarihte oldum ama 4 gün sürdü ve hiç neredeyse kanamam olmadı ayın sonunda bir daha oldum bu sefer uzun sürdü bence fazla stres yapma oluyor bazen öyle hava değişimi veya kullandığın herhangi bir ilaç etkileyebiliyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ne dusuyo canim anlamadim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende maya mantar vardi peynir kesigi gibi eksi kokulu akinti geliyodu acaba enfeksiyondan mi oldu diye dusundum bu ay az usuttum ondan da agrim olmamis olabilir midemde bulaniyodu o da stresten oldu sanirim ama ben bu hafta kadin doguma gitmeliyim bir de bos gebelik dis kimyasal olsaydida cift cizgi cikarmiydi acaba
Çıkardı canım hatta boş yada kimyasal gebelikte beta hcg bile 1500 leri görüyoe sen düşün. Enfeksiyon hele mantar da böyle düzensizlikler yapar dikkat et ve bol bol su iç

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Abla her ay adet oluyorsun zaten hep aynı şeyi yaşıyorsun zaten korunudunu da biliyorsun kendin adet olan biri nasıl adet gününde adet olupta hamile kalirmi benim bildim çok geç adet görürsen düşük yaparsın adet olmazsanız hamile olmuş olursun öyle korunup korunup bide hamilemiyim diyilmiyim diye korkuyonuz bide hiç güzel birsey deyil madem bilmem neden korkuyonuz girmeyin ilişkiye
😘

Iyi aksamlar hanimlar bakarmisiniz bugun yaptim 1 bucum saat oldu yapali bisey goruyomusunuz silik cizgi felan?? Bu ay adet kanamam cok az surdu dun biraz kanamam oldu simdi sadece kahvengi lekeler geliyo arada peceteye kan geliyo cozemedim hamilede degilsem bu ay niye boyle az adet gordum basina gelen var mi?? Bi kac gun sonra tekrar test yapiyim mi sizce
Canım teste göre hamile değilsin belki hava değişiminden ve stresten kanamanın etkilenmiş olabilir ama yüksek ihtimal adet gördün eğer kafanı kurcalayan bişey varsa sağlık ocağı veya hastanede test yap kesin sonuç alırsın,rabbim gönlüne göre versin 🤲🌹

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank
Canım teste göre hamile değilsin belki hava değişiminden ve stresten kanamanın etkilenmiş olabilir ama yüksek ihtimal adet gördün eğer kafanı kurcalayan bişey varsa sağlık ocağı veya hastanede test yap kesin sonuç alırsın,rabbim gönlüne göre versin 🤲🌹
Sabah tekrar test yapicak ilk idrarla bakalim o nasil cikicak

Cok sagolun bu arada mesajlariniz icin🥰🥰

Çıkardı canım hatta boş yada kimyasal gebelikte beta hcg bile 1500 leri görüyoe sen düşün. Enfeksiyon hele mantar da böyle düzensizlikler yapar dikkat et ve bol bol su iç
Tekrardan ilgini icin cok cok sagol canim😘😘

Abla her ay adet oluyorsun zaten hep aynı şeyi yaşıyorsun zaten korunudunu da biliyorsun kendin adet olan biri nasıl adet gününde adet olupta hamile kalirmi benim bildim çok geç adet görürsen düşük yaparsın adet olmazsanız hamile olmuş olursun öyle korunup korunup bide hamilemiyim diyilmiyim diye korkuyonuz bide hiç güzel birsey deyil madem bilmem neden korkuyonuz girmeyin ilişkiye
Ama belirtilerim vardi
Adetim cok anormal gecti
Adet oncesi belirtilerimin cogu olmadi
Midem bulandi
Halsizlik var
Bunlar ust uste gelince simdide acaba test yanlis mi cikti belki cok erkense belli olmamistir diyorum bileemdim yani ondan

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.