Hamilemiyim?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Perviz❤️Günay tarafından oluşturulan Hamilemiyim? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,697 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilemiyim?
Konbuyu başlatan Perviz❤️Günay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sarıcivciv41

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Canim sene bi doktor deyim onun yanina get muayineden kec vallah onun kimi gozel hekim men beleke gormedim tanimiramda Mehman hemzeyev isteyirsen inistasini verim nomresini verim unvanini deyim giriwi 70 manatdir 40 manat hekim 30 uzi inan pewman olmayacaqsan men oglumda dogulana kimi onun yanina getdim mualice aldim cox wukurde yaxwiki getmiwem coxxx gozel hekimdir 1 kursla hamile qalan o qeder tanidiqim var hami terifleyir
Caann hansı xestexanada işleyir.Gederem yoldaşıma deyerem aparar..Amaa isteyiremkii bir hekimle getmişemsee Axra qeder o hekimlee gedim..Menim Hekimin National hospitalda işleyirr Kemale xanım.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sagol xalasi allah razi olsun bizde senden sevinek inwallah🤲🏻😘
İnşallah canımm İnşallah❤️🥰

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Tam olarak silik diyil yanii ikinci Çizgiyyii tam göree biliyorsunn.

İnşallah Canımmm.İnşallah her şey güzel olurr

Ayyy maşallahhh.Atalı Analı Böyüsün.Çook Şükürr Canım Çok sevindimm..❤️❤️😇🧿
Benimde o şekil di kuşum işte. Rabbim hayrlica kucaqna almsyi büyütmeyi nasip etsin insaAllah qozun aydin 🥰🤲♥️

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Caann hansı xestexanada işleyir.Gederem yoldaşıma deyerem aparar..Amaa isteyiremkii bir hekimle getmişemsee Axra qeder o hekimlee gedim..Menim Hekimin National hospitalda işleyirr Kemale xanım.

İnşallah canımm İnşallah❤️🥰
Baku medikal plaza genclikde oturur canim inan hamileliyim boyunca 3 defe karona tutdu cox wukurki onun mualiceleri ssayesinde uwaqimda hecne olmadi min wukurr

İpek'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar bu gün test etdim.ve silik çizqi çıkdı ama korkuyorum ilk hamileliyimdrde öyle silik çıkdıı vee kalbi durduu kürtaj oldym yinee öyle şeyler yaşarım diye korkuyorum.Silik çizgii ne anlama geliyorr ??
Korkulacak bişey yok canım benimde silik çizgi çıktı gidip kan testi verdiğimde doktora sormuştum yeni başlayan gebeliklerde silik çıkabiliyormuş belki seninde yeni yeni başlamıştır hamileliğin 🥰🤲

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Korkulacak bişey yok canım benimde silik çizgi çıktı gidip kan testi verdiğimde doktora sormuştum yeni başlayan gebeliklerde silik çıkabiliyormuş belki seninde yeni yeni başlamıştır hamileliğin 🥰🤲
Ayy İnşallah canım benimm dediğin gibi olur İnşalllah.

Benimde o şekil di kuşum işte. Rabbim hayrlica kucaqna almsyi büyütmeyi nasip etsin insaAllah qozun aydin 🥰🤲♥️
Teşekkürler canım

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar bu gün test etdim.ve silik çizqi çıkdı ama korkuyorum ilk hamileliyimdrde öyle silik çıkdıı vee kalbi durduu kürtaj oldym yinee öyle şeyler yaşarım diye korkuyorum.Silik çizgii ne anlama geliyorr ??
Silik çizgi bebeğinin henüz küçük olduğunu gösteriyor canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah ☺️

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Silikse hamilesen canim ALLAH BERK ELE VERSIN.

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Canım silik çizgi tutunma döneminde olduğunu gösteriyor yani gebesin ama çok küçük henüz. Kan takibi yaptırmalısın sağlıklı gebelikmi değilmi diye. Benimde silik çizgi çıktı şuan 18 haftalığız

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Silikse hamilesen canim ALLAH BERK ELE VERSIN.
Cann İnşallah kuzum.Keçen defede ele olmuşduu hamile idi.indidee Hileyemm mencedee..kecen defeki testii saxlamışamm onla indikine baxdımkii indiki hele tünddü ona baxanda

Canım silik çizgi tutunma döneminde olduğunu gösteriyor yani gebesin ama çok küçük henüz. Kan takibi yaptırmalısın sağlıklı gebelikmi değilmi diye. Benimde silik çizgi çıktı şuan 18 haftalığız
Yarın doktoraa gidicem..

Yarın doktoraa gidicem..
Korkma canım Allah’ın izni ile hamileysen hiçbir şey olmaz inşallah ❤️
inşallah kuzumm...İnşallah hiç bir şey olmaz

Tüm sayfalar yüklendi.