Hamilelik var ama net sonuç için kan ver hakkında hayırlısı olsunKizlar dune adetin zamani idi.olmadim bide her zaman sivilcam cikar adet olunca.sivilcen 1 hafta ince cikti ama adet olmadim.test yaptim sizce adetmi olucam ya hamilelikmidir?
Hamilelik var ama net sonuç için kan ver hakkında hayırlısı olsunKizlar dune adetin zamani idi.olmadim bide her zaman sivilcam cikar adet olunca.sivilcen 1 hafta ince cikti ama adet olmadim.test yaptim sizce adetmi olucam ya hamilelikmidir?
tsk ederim.aslinda korunuyordum demek nasipde varmis))Bence var çünkü ıkıncı çizgi silik çıkmış.. Kızlarımda benım de öyleydi silik çıkmıştı☺
Hayırlı olsun şimdiden
başım kalabalikdi daha doktora gidemiyorumkiHamilelik var ama net sonuç için kan ver hakkında hayırlısı olsun
Kaç dakika bekletin cnm sanki çok beklemiş gibi duruyyaptim biraktim.banyoya unuttum acikcasi bakmak ici kac saat
yaptikdan sonra banyoya biraktim.acikcasi kac saat oldu bilmedimKaç dakika bekletin cnm sanki çok beklemiş gibi duruyor
Gebelik var gibi yarın ilk idrarında kan testi de verKizlar dune adetin zamani idi.olmadim bide her zaman sivilcam cikar adet olunca.sivilcen 1 hafta ince cikti ama adet olmadim.test yaptim sizce adetmi olucam ya hamilelikmidir?
Sağlık ocağındada kan verebilirsin canmtsk ederim.aslinda korunuyordum demek nasipde varmis))
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
başım kalabalikdi daha doktora gidemiyorumki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
yaptikdan sonra banyoya biraktim.acikcasi kac saat oldu bilmedim
Gebelik var gözüküyoe csnımhttps://photos.app.goo.gl/cscqdZZrBdVt5b7y7 kızlar benimde adete 3 gün var bugün yaptım böyle çıkttı dünde erken test yaptım çift çıktı
Evet hamiləsin zaten yeni geçib ama hamiləsin 1 hafta sonra təkrar deneKizlar dune adetin zamani idi.olmadim bide her zaman sivilcam cikar adet olunca.sivilcen 1 hafta ince cikti ama adet olmadim.test yaptim sizce adetmi olucam ya hamilelikmidir?
Gebelik var kan testi yaptırınKizlar dune adetin zamani idi.olmadim bide her zaman sivilcam cikar adet olunca.sivilcen 1 hafta ince cikti ama adet olmadim.test yaptim sizce adetmi olucam ya hamilelikmidir?