Sorum var Hamilemiyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ezgizbn tarafından oluşturulan Hamilemiyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 36 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilemiyim
Konbuyu başlatan Ezgizbn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ezgizbn

Ezgizbn

Kayıtlı Üye
rank
İyi akşamalar herkese.Regl günüme daha var ve pembe açık renkte bi akıntı geldi kaç kere acaba hamilemiyim?

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba,

Regl döneminize daha zaman varken pembe renkli bir akıntı gelmesi, halk arasında "yerleşme kanaması" olarak bilinen bir durum olabilir. Yerleşme kanaması, döllenmiş yumurtanın rahim duvarına tutunması sırasında meydana gelebilir ve genellikle hafif bir kanama veya lekelenme şeklinde görülür. Ancak, bu akıntı her zaman hamilelik belirtisi olmayabilir ve farklı nedenleri de olabilir (hormonal değişiklikler, enfeksiyon vb.).

Eğer hamilelik şüphesi taşıyorsanız, regl tarihiniz geçtiğinde bir gebelik testi yapmanız en doğru sonucu verecektir. Erken gebelik testleri de mevcut ancak regl gecikmesinden sonra yapılan testler daha güvenilirdir.

Eğer akıntı devam ederse veya farklı belirtileriniz olursa (ağrı, kramp vb.) bir doktora danışmanızda fayda var.

Umarım yardımcı olmuştur. Sağlıklı günler dilerim!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Cio123

Kayıtlı Üye
rank
Yani canım pembe akıntıyla hamilesin demek ya da değilsin demek olmaz? Test yap istersen

Ezgizbn

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim ama daha öncelerde çok hayal kırıklığı yaşadım korkuyorum o yüzden

Cio123

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim ama daha öncelerde çok hayal kırıklığı yaşadım korkuyorum o yüzden
Bende 2 kere kimyasal yaşadım. Somuncusu geçen aydı hatta doktorum ara verme dedi. Bugün test yaptım çok silik var çizgi ama testin yorumları da çok kötüymüş moralim bozuldu gece gece.

Ezgizbn

Kayıtlı Üye
rank
Allah istiyen herkese baştada bize hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin inşaaAllah.Gerçekten çok yorucu bir süreç

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar