Hamileyim

• Konbuyu başlatan Kremburule
  • Toplam 5 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kremburule tarafından oluşturulan Hamileyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 880 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamileyim
Konbuyu başlatan Kremburule
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan
K

Kremburule

Guest
Merhaba hanımlar son adet tarihime göre 7 haftalik hamileyim doktor kontrolüne aksam gidicem sizce bugun bebegim ultrasonda görülür mu baktırmali miyim görmek icinde cok bastırıyolar bebeğime zarar verir die şuan baktirmakta istemiyorum 🥺

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Merhaba hanımlar son adet tarihime göre 7 haftalik hamileyim doktor kontrolüne aksam gidicem sizce bugun bebegim ultrasonda görülür mu baktırmali miyim görmek icinde cok bastırıyolar bebeğime zarar verir die şuan baktirmakta istemiyorum 🥺
Gidip gitmemek sana kalmış canım ama USG de doktor bastirmıyor bebeğe asla zararı olmaz.

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Canım Doktorlar biliyorlarr ..yanii risk olsyaydı doktorlar bakmazdılar.Benn Her gitdiyimdee altdan bakıyorlarr ve çok Şükür iyiyiz😊8 haftalıktı bende.İlk gitdiyimdede altdan bakmıştı

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Yahu ne zarar olacak bebek zaten rahımınzde kesenın içnde yaşam sürüyo öyle hurafelerle boşa yormayn kendınızi. Doktor kontrlne gideceksenz bakacaktır zaten sizin elinzde olan bişey değil ultrasonla bakmadan neyi nasl bilsinki mecbr bakacak o kdar kasmayn kendnzi 😁

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım bi sıkıntı olmaz benimkidr 7+5ken gözüktü tam yannış hatırlamıosam 😊

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Kuzum bastırması bı sorun yaratmaz. Bebeğin genellikle 6. Haftadan sonra kalp atışları dinleniyor. Sen ne zaman gidersen git bebeğin yeteri kadar büyüklüğe gelmediği taktirde hep bastıracaklar. Kendinin ve bebeğin sağlığı için baktırmalısın

Tüm sayfalar yüklendi.