Sağlıkla kucagina alırsın cnm insallah
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 4 Ocak 2023 #91 Sağlıkla kucagina alırsın cnm insallah
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,717 Konum Van 4 Ocak 2023 #92 Gamze Hümeyra' Alıntı: Amin kızım Allah razı olsun gelin gelin görücüye beklerim adayları değerlendireceğiz Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun canım ya ne diyeyim kızım 20 temmuz'da doğdu kuzum Genişletmek için tıkla ... Geliriz o zmn amin inşallah canım, aa ne güzel ama Aliyle Hümeyra arasında bir ay var , Ali 27 Haziran da doğdu, gerçi Ali 18. Ayda şuan
Gamze Hümeyra' Alıntı: Amin kızım Allah razı olsun gelin gelin görücüye beklerim adayları değerlendireceğiz Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun canım ya ne diyeyim kızım 20 temmuz'da doğdu kuzum Genişletmek için tıkla ... Geliriz o zmn amin inşallah canım, aa ne güzel ama Aliyle Hümeyra arasında bir ay var , Ali 27 Haziran da doğdu, gerçi Ali 18. Ayda şuan
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 4 Ocak 2023 #93 Mariya🌼' Alıntı: Geliriz o zmn amin inşallah canım, aa ne güzel ama Aliyle Hümeyra arasında bir ay var , Ali 27 Haziran da doğdu, gerçi Ali 18. Ayda şuan Genişletmek için tıkla ... Tamam o zaman kuzum senin olduğun 18 aylık olmuş oluyor kızım da 17 aylık aralarında bir ay var
Mariya🌼' Alıntı: Geliriz o zmn amin inşallah canım, aa ne güzel ama Aliyle Hümeyra arasında bir ay var , Ali 27 Haziran da doğdu, gerçi Ali 18. Ayda şuan Genişletmek için tıkla ... Tamam o zaman kuzum senin olduğun 18 aylık olmuş oluyor kızım da 17 aylık aralarında bir ay var
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,717 Konum Van 4 Ocak 2023 #94 Gamze Hümeyra' Alıntı: Tamam o zaman kuzum senin olduğun 18 aylık olmuş oluyor kızım da 17 aylık aralarında bir ay var Genişletmek için tıkla ... Evet Ali 17 bitirdi şuan on sekizin de
Gamze Hümeyra' Alıntı: Tamam o zaman kuzum senin olduğun 18 aylık olmuş oluyor kızım da 17 aylık aralarında bir ay var Genişletmek için tıkla ... Evet Ali 17 bitirdi şuan on sekizin de
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 4 Ocak 2023 #95 Mariya🌼' Alıntı: Evet Ali 17 bitirdi şuan on sekizin de Genişletmek için tıkla ... Doğrudur kuzum rabbim sana bağışlasın inşallah
Mariya🌼' Alıntı: Evet Ali 17 bitirdi şuan on sekizin de Genişletmek için tıkla ... Doğrudur kuzum rabbim sana bağışlasın inşallah
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 4 Ocak 2023 #96 Mariya🌼' Alıntı: Evet Ali 17 bitirdi şuan on sekizin de Genişletmek için tıkla ... Ay nerdeyse 2 yaşında mariyam
Mariya🌼' Alıntı: Evet Ali 17 bitirdi şuan on sekizin de Genişletmek için tıkla ... Ay nerdeyse 2 yaşında mariyam
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,717 Konum Van 5 Ocak 2023 #97 Gamze Hümeyra' Alıntı: Doğrudur kuzum rabbim sana bağışlasın inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım çok teşekkür ederim rabbim cümlemizin evladını korusun ve bizlere bağışlasın Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Ay nerdeyse 2 yaşında mariyam Genişletmek için tıkla ... Evet canım zaman nasıl da akıp geçti hiç anlamadım
Gamze Hümeyra' Alıntı: Doğrudur kuzum rabbim sana bağışlasın inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım çok teşekkür ederim rabbim cümlemizin evladını korusun ve bizlere bağışlasın Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Ay nerdeyse 2 yaşında mariyam Genişletmek için tıkla ... Evet canım zaman nasıl da akıp geçti hiç anlamadım
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 5 Ocak 2023 #98 Mariya🌼' Alıntı: Amin inşallah canım çok teşekkür ederim rabbim cümlemizin evladını korusun ve bizlere bağışlasın Evet canım zaman nasıl da akıp geçti hiç anlamadım Genişletmek için tıkla ... Amin canım benim
Mariya🌼' Alıntı: Amin inşallah canım çok teşekkür ederim rabbim cümlemizin evladını korusun ve bizlere bağışlasın Evet canım zaman nasıl da akıp geçti hiç anlamadım Genişletmek için tıkla ... Amin canım benim
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,717 Konum Van 5 Ocak 2023 #99 Gamze Hümeyra' Alıntı: Amin canım benim Genişletmek için tıkla ...
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 5 Ocak 2023 #100 Mariya🌼' Alıntı: Amin inşallah canım çok teşekkür ederim rabbim cümlemizin evladını korusun ve bizlere bağışlasın Evet canım zaman nasıl da akıp geçti hiç anlamadım Genişletmek için tıkla ... Maşallah kıx
Mariya🌼' Alıntı: Amin inşallah canım çok teşekkür ederim rabbim cümlemizin evladını korusun ve bizlere bağışlasın Evet canım zaman nasıl da akıp geçti hiç anlamadım Genişletmek için tıkla ... Maşallah kıx