Hamileyken neden geceleri acıkıyorum bilen varmı

• Konbuyu başlatan Beyza Ayaz
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza Ayaz tarafından oluşturulan Hamileyken neden geceleri acıkıyorum bilen varmı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,003 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamileyken neden geceleri acıkıyorum bilen varmı
Konbuyu başlatan Beyza Ayaz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll
B

Beyza Ayaz

Guest
Hamileyim 3.5 aylık ve 1. Aydan beri geceleri mide kazınması yaşıyorum herkes yaşamıyomuş bunu neden bilmiyorum ama çok sık uyanıyorum ve ne yesem midem bulanıyor öğürüyorum bunun nedenini bilen varsa ve yaşayan varsa söyleyebilirmi?

Tomris geliyo

Kayıtlı Üye
rank
Hamileyim 3.5 aylık ve 1. Aydan beri geceleri mide kazınması yaşıyorum herkes yaşamıyomuş bunu neden bilmiyorum ama çok sık uyanıyorum ve ne yesem midem bulanıyor öğürüyorum bunun nedenini bilen varsa ve yaşayan varsa söyleyebilirmi?
Ben 32 haftaligim bı turlu doymuyorum canım ama niye geri miden bulaniyormus onu bilemedim doktoruna Daniş gaviscon yada mide bulanti ilacı yazar

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
20 haftadan sonra gecmisti benimde bulantilarim gündüz bulantidan pek bisey yiyemedigim icin bende geceleri yerdim 29+4 oldum simdi gecede gunduzde midem bulanıyor ama yinede yiyorum 🤣 istahta kapanma yok masallahi var 🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.