Hamileyken tansiyonu çıkanlar...

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ftm49 tarafından oluşturulan Hamileyken tansiyonu çıkanlar... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,096 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamileyken tansiyonu çıkanlar...
Konbuyu başlatan Ftm49
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nevinnn

Ftm49

Kayıtlı Üye
rank
Hamileyken tansiyonu çıkıp hamilelik sonrası tansiyon hastalığını atlatan var mı?

Gökçen

Kayıtlı Üye
rank
Hamileyken tansiyonu çıkıp hamilelik sonrası tansiyon hastalığını atlatan var mı?
İlk gebeliğim tansiyona bağlı dgum yptim doğumdan 1 ay kadr tansiyonum sürekli yüksek çıktı ikinci gebeligimde 4ay sonra başladı erkn dogumla sezeryana girdim bunda da aynı oldu ve 3 hamileym bunda ölümü bilmiyom ama gebeliğe bağlı praeklemsi var bende ondan dolayı doğum sonrası tansiyon yüksek çıktı. Şimdilik bı şey.

Ftm49

Kayıtlı Üye
rank
İlk gebeliğim tansiyona bağlı dgum yptim doğumdan 1 ay kadr tansiyonum sürekli yüksek çıktı ikinci gebeligimde 4ay sonra başladı erkn dogumla sezeryana girdim bunda da aynı oldu ve 3 hamileym bunda ölümü bilmiyom ama gebeliğe bağlı praeklemsi var bende ondan dolayı doğum sonrası tansiyon yüksek çıktı. Şimdilik bı şey.
Çok geçmiş olsun umarım bir daha tekrarlamaz. Benim de ilk hamileliğim. Endişeleniyorum ister istemez 😔

Nevinnn

Kayıtlı Üye
rank
Benim hamilelikten önce hep düşüktü hamile kaldıktan sonra hep yükseldi aynı zamanda insüline başladım gebeliğe bağlı şeker çıktı tansiyon yükseldiğinde kafamın içerisinde basınç oluşmuş buna bağlı olarak iki gözde de görme kaybı oluştu sırtından sıvı almaları gerekiyordu fakat bu işlemi yaptıktan sonra da hamilelikten ötürü herhangi bir tedavi uygulayamayacaklari için sıvı vermeyi kabul etmedim başım ve gözlerim çok ağrıyor tansiyona bağlı sürekli yükseldiğinde bir aydır ağrı hissediyorum tek tesellim doğuma 3 hafta kalmış olması tuzlu tüketmemeye çalış

Tüm sayfalar yüklendi.