Hamileyken tansiyonu çıkanlar...

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ftm49 tarafından oluşturulan Hamileyken tansiyonu çıkanlar... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,103 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamileyken tansiyonu çıkanlar...
Konbuyu başlatan Ftm49
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nevinnn

Ftm49

Kayıtlı Üye
rank
Benim de 27. Haftaya
kadar Normal di erken doğum riski çıktı dün ne kadar tutzlu yesem de tansiyonu yukarı çıkaramadılar hala düşük resmen gözümün önünde siyah siyah noktalar geziyor 🤦🏻‍♀️
Geçmiş olsun çok üzüldüm benim de tam tersi tuzlu, tatlı fazla yememeye çalışıyorum. Allah şifa versin hepimize. Umarım bebişlere bir zarar vermeyiz.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde çok yuksek çıktı tansiyon 18 acil sezeryana aldılar kalbi duruyordu 🙁
Şimdi nasıl bebeğin merak ettim. Umarım sağ salim geçmiştir ameliyat..

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kuvezde yatıyor 10 gün kalıcak allah razı olsun
Şükür kzuum sonra kucağına alacaksın demi minigi rabbim cümlemizden rwzi olsun balım haber verirsin kucağına alınca tekrar merak ederim sizi😘 dualarım sizinle kuzum inşallah hemen toparlar da 10 günden fazla kalmaz orda annesinin koynuna gelir direk 🤲🏻

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tabiki haber veririm allah razı olsun
Bir şey sorabilir miyim peki şuan bende 28 haftaligim dediğim gibi erken doğum riskim var yavrunu dogunca gördün mü çok mu küçük yoksa haftasına göre iyimiydi bende karnında durması için dua ediyorum bil bol en azından 30 32. Hsfatya kadar inslahh bekler 🤲🏻

Güleerr

Kayıtlı Üye
rank
Bir şey sorabilir miyim peki şuan bende 28 haftaligim dediğim gibi erken doğum riskim var yavrunu dogunca gördün mü çok mu küçük yoksa haftasına göre iyimiydi bende karnında durması için dua ediyorum bil bol en azından 30 32. Hsfatya kadar inslahh bekler 🤲🏻
Ben 34+5 günlük doğum yaptım doğumda acil olunca uyuttular göremedim bebegimi ama iyi dediler durumu sadece tedbir amacli 10 gun kalıcak dendi ins seninde bir sorun çıkmaz allahın izniyle

Tüm sayfalar yüklendi.