Sorum var Hamişlerim bakarmısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ümmübyr tarafından oluşturulan Hamişlerim bakarmısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 269 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamişlerim bakarmısınız
Konbuyu başlatan ümmübyr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ümmübyr

ümmübyr

Kayıtlı Üye
rank
17 haftalık gebeyim göğüslerim ve karnım çok kaşınıyor göğsünden süt gibi sıvı gelmeye başladı araştırdım normal diyolar ama ben kaşıdıkca kaşıyorum sebebi ne olabilir krem kullansam geçer mi ?

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
17 haftalık gebeyim göğüslerim ve karnım çok kaşınıyor göğsünden süt gibi sıvı gelmeye başladı araştırdım normal diyolar ama ben kaşıdıkca kaşıyorum sebebi ne olabilir krem kullansam geçer mi ?
Benimde gebeliklerimde oldu ben nemlendirici ve bebek yağı kullandım ve kaşınma azalıyor süt gibi sıvı gelmesi normal ama sıkma

Susamcık

Kayıtlı Üye
rank
Benimde kaşınıyor her gün karnıma krem mutlaka sürüyorum tüm vücudumuda haftada bir yağlıyorum çünkü vucudun istediği suyu yeterince alamıyoruz ve otomatik kuruyor sonuç kaşıntı

ümmübyr

Kayıtlı Üye
rank
Benimde gebeliklerimde oldu ben nemlendirici ve bebek yağı kullandım ve kaşınma azalıyor süt gibi sıvı gelmesi normal ama sıkma
Tamam teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde kaşınıyor her gün karnıma krem mutlaka sürüyorum tüm vücudumuda haftada bir yağlıyorum çünkü vucudun istediği suyu yeterince alamıyoruz ve otomatik kuruyor sonuç kaşıntı
İlk gebeligim 17 haftalık oldum kaşınmaya kasıdıkca acımaya başladı teşekkür ederim herhangi önerdiğiniz krem yada nemlendirici var mi

Son düzenleme:

Susamcık

Kayıtlı Üye
rank
Tabiki doktorunuza sorsanız daha iyi olur ama ben biodermanın mavi kapaklı yağını kullanıyorum nemlendiricide lipo kullanıyorum ama vazelinde olur çok paralar dökmeniz şart değil

Tüm sayfalar yüklendi.