Sorum var Hangi şehirdesin kar yağdı mi sohbet amacli sordum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elif Türkmen tarafından oluşturulan Hangi şehirdesin kar yağdı mi sohbet amacli sordum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,040 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hangi şehirdesin kar yağdı mi sohbet amacli sordum
Konbuyu başlatan Elif Türkmen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elif Türkmen

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Senden de cnm aynen hava da çok kötü gercekten ev gibi olmuyor hiç bir yer aynen geçen yine sallandı uykudan uyandı k kış gelince insan korkuyor ama evine git aynen idare edersin çocuklara çünkü zor olur rabbim hakkınızda hayırlısı ni versin cnm yokya seni az çok anlıyorum ben o psikoloji ile neler çektim şehri terk ettim mecbur geri geldim 🙄🥺🥺zor oluyor cnm benim ama Allah'ın bir bildiği vardır rabbim daha beterinden korusun dikkat et kendine ve çocuklarına rabbim onlarim rızkını verir inşallah eşine de haksızlık yapmışlar gelirse herşey üst üste gelir zaten ama vardır bir hayır ne diyim cnm 🤷🤷
Aynen öyle canım depremzedyz iki çocuğumuz var çok haksızlık yaptılar 🥺 teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun inşallah evet hepimiz sallanıyoruz ne yazık ki Allah yardımcımız olsun çok Zor psikolojimiz bozuldu ya resmen Amman bilmym idareten olsa yeter vAlla Amman çocuklarım daha önemli temiz sicakyerde büyüsünler yeter Allah büyük Amman bekleyip göreceğiz güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun inşallah Rabbim birdaha kimseye depremi yaşatmaz inşallah canım benim 💕

Elif Türkmen

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle canım depremzedyz iki çocuğumuz var çok haksızlık yaptılar 🥺 teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun inşallah evet hepimiz sallanıyoruz ne yazık ki Allah yardımcımız olsun çok Zor psikolojimiz bozuldu ya resmen Amman bilmym idareten olsa yeter vAlla Amman çocuklarım daha önemli temiz sicakyerde büyüsünler yeter Allah büyük Amman bekleyip göreceğiz güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun inşallah Rabbim birdaha kimseye depremi yaşatmaz inşallah canım benim 💕
Amin canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar