Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varHangi şehirdesin kar yağdı mi sohbet amacli sordum
Senden de cnm aynen hava da çok kötü gercekten ev gibi olmuyor hiç bir yer aynen geçen yine sallandı uykudan uyandı k kış gelince insan korkuyor ama evine git aynen idare edersin çocuklara çünkü zor olur rabbim hakkınızda hayırlısı ni versin cnm yokya seni az çok anlıyorum ben o psikoloji ile neler çektim şehri terk ettim mecbur geri geldim zor oluyor cnm benim ama Allah'ın bir bildiği vardır rabbim daha beterinden korusun dikkat et kendine ve çocuklarına rabbim onlarim rızkını verir inşallah eşine de haksızlık yapmışlar gelirse herşey üst üste gelir zaten ama vardır bir hayır ne diyim cnm
Aynen öyle canım depremzedyz iki çocuğumuz var çok haksızlık yaptılar teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun inşallah evet hepimiz sallanıyoruz ne yazık ki Allah yardımcımız olsun çok Zor psikolojimiz bozuldu ya resmen Amman bilmym idareten olsa yeter vAlla Amman çocuklarım daha önemli temiz sicakyerde büyüsünler yeter Allah büyük Amman bekleyip göreceğiz güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun inşallah Rabbim birdaha kimseye depremi yaşatmaz inşallah canım benim
Aynen öyle canım depremzedyz iki çocuğumuz var çok haksızlık yaptılar teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun inşallah evet hepimiz sallanıyoruz ne yazık ki Allah yardımcımız olsun çok Zor psikolojimiz bozuldu ya resmen Amman bilmym idareten olsa yeter vAlla Amman çocuklarım daha önemli temiz sicakyerde büyüsünler yeter Allah büyük Amman bekleyip göreceğiz güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun inşallah Rabbim birdaha kimseye depremi yaşatmaz inşallah canım benim