Benim belden uyuşmalıydı bugun tam 34 gün oldu ne baş ağrısı ne normal ağrı hiç bir etki bırakmadı bende herkeste aynı olmuyor ve doğumdan sonra 1 saat filan kafanı kaldırma , belini haraket ettirme ani şekilde bana dokrum böyle demişti dediklerini uaptım hiç bir sıkıntım kalmadı
Şahsen bende belden uyuşturma yaptıracağım. Banada çevremde ağrın olur senelerce geçmez diyorlar ama umrumda değil valla
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 35. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük kavun büyüklüğünde.
Böbrekler tamamen gelişti. karaciğer bazı atık maddeleri yok edecek duruma geldi. birçok temel fiziksel gelişim tamamlandı.karnınız iyice büyüdü. özellikle sağ tarafta kaburgalar baskı artar. bu haftadan itibaren doğum şeklini planlamak gerekir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 44 cm ağırlıgı 2490 gr
Aynen ilk zamanlar gözüm korkuyordu ama sizler sağolun o korkuyu yendim
2025-07-30
Böbrekler tamamen gelişti. karaciğer bazı atık maddeleri yok edecek duruma geldi. birçok temel fiziksel gelişim tamamlandı.karnınız iyice büyüdü. özellikle sağ tarafta kaburgalar baskı artar. bu haftadan itibaren doğum şeklini planlamak gerekir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 44 cm ağırlıgı 2490 gr
Enerji olmasa bile bizim oğlanlar rahat birakmaz bizi
2025-07-30