Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saç dökülmesine ve kepeğe karşı etkili şampuan hangisi kizlar
Ya benim bildiğim en etkili bioxin var babam baya kullandı. Şuan da erkek kardeşm kullanıyor . Baya etkili ama kadınlar kullanabilir mi bilmiyorum canım sipariş üzerine geliyor
Ben bioblas kullanıyorum memnunum saç dökülmesi içinde kesinlikle bıttım sabunu önceden saçım döküldüğünde kullanmıştım gerçekten de farkı gördüm şuan yine dökülüyor sanırım tekrardan kullancam bir müddet head sholders da kepek için etkiliydi amma malum boykottan kullanmiyoruZ
Ben bioblas kullanıyorum memnunum saç dökülmesi içinde kesinlikle bıttım sabunu önceden saçım döküldüğünde kullanmıştım gerçekten de farkı gördüm şuan yine dökülüyor sanırım tekrardan kullancam bir müddet head sholders da kepek için etkiliydi amma malum boykottan kullanmiyoruZ
Simdi soyle bir sorun var bacim. Sacinda egzama ya da sedef var mi? Eger egzama ya da sedef varsa kepek icin hicbirsey fayda etmez. İlk once onu tedavi etmen gerekir. Egzaman sacin icinde ufak sivilce olusumlardan anlayabilirsin. Ama yoksa homm un sac dokulmesine karsi kombini var ve kepek icin de etkili. Detayli bilgi istersen mesaj atabilirsin