Hanimlar yardım edermisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömrüm tarafından oluşturulan Hanimlar yardım edermisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,228 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hanimlar yardım edermisiniz
Konbuyu başlatan Ömrüm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedoss

Ömrüm

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar 3 4 gündür mantar oldum sanırım biraz araştirdim çok ağrım var afedersiniz lavaboya gidemiyorum ama ilaç da kullanmak istemiyorum travazol kullandım 4 gün ama fayda etmedi yardım edermisiniz lütfen ne yapabilirim 😒

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Gebelik istiyorum bu ayın başında klomenle hamile kalmaya çalıştim yarın adet olmazsam test yapacam ama çok ağrım var
Ayyy şuan aklıma geldim annem iki hamileliğindede mantar olmuştu mantarla gebeliğini öğrendi bende gebeliğimi öğrenmeden önce mantar gibi olmuştum 😊😂😂 bide bakmışsın hamilesin 😍

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Fitil kullanmak da mı aynı şekilde bebeğe etki etmiyor ?
fitil yolunda nışan geçişi engeller nışanın amacı zaten steril ortamı korumak. Tabiki doktorunuza danışmadan ilaç kullanmak doğru olmaz kordondan bebeğe geçmez ama hormonlarınızda yapabileceği değişiklik göz önünde bulundurularak ilaç verilir. Çünkü bazı hormonlarımız varcki düşük tetikleyebiliyor

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
fitil yolunda nışan geçişi engeller nışanın amacı zaten steril ortamı korumak. Tabiki doktorunuza danışmadan ilaç kullanmak doğru olmaz kordondan bebeğe geçmez ama hormonlarınızda yapabileceği değişiklik göz önünde bulundurularak ilaç verilir. Çünkü bazı hormonlarımız varcki düşük tetikleyebiliyor
Benim ilk hamileligimde doktor görmedi kan testi filan da yapmadı akıntın çok var diyip fitil verdi meğer hamileymisim düşük yaptım hep aklımda acaba fitil mi sebep oldu diye düşük sonrası sordum fitil etki etmez dediler ama o şüphe kaldı içimde

Tüm sayfalar yüklendi.