Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba kızlar 22+4 haftalığım son 2 gündür bebeğimin hareketlerini çok hızlı yaklaşık 50 kere tekme atıyor artık sayamıyorum bu kadar hereketli olması normal mi
Hayır tabiki de kuzum ara ara öyle yavaş haraket ettiği aşırı haraket ettiği zamanlar olavak ama haraket etmesi her zaman iyi bir şey yavaş az yada çok bunlar suyunun iyi oldupu ve ona o haraketi sağlayacak alanın olduğu anlamına geliyor. Semde korkma normal aertık yeri daralmaya başlıyor miniğin yakında öyle çok haraket edecek ki artık hem canım yanacak hemde dur diceksin yaramaza
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Cbm benimde ilk gebeligim ama hareket ile hıçkırık cok farklı oluyor, hıçkırık daha ritmik bir şekilde 2-5 dk kadar sürüyor hic durmadan,25 haftadan sonra hep hissettim ben,suan cok daha kuvvetli
Merhaba kızlar 22+4 haftalığım son 2 gündür bebeğimin hareketlerini çok hızlı yaklaşık 50 kere tekme atıyor artık sayamıyorum bu kadar hereketli olması normal mi