Çok geçmiş olsun canım sen nane limon iç gerçekten çok iyi geliyorKizim da bende grip olduk en etkili evde tedavi siz neler yapiyorsunuz,?
Çok geçmiş olsun canım bizde 1 haftadır hastayız @Asena.ase tarifiyle bal sarımsak limon karışımıyla ilerlemeden toparladık çok şükür çok iyi geldi sende yap yedir kızına kendinde ye birde ıhlamur ve pekmez için arada birde ağrı kesici şurup ver çok çabuk atlatırsınız inşallahKizim da bende grip olduk en etkili evde tedavi siz neler yapiyorsunuz,?
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşAllah bol bol sıvı tüketin ama çalışın sıcak olsunKizim da bende grip olduk en etkili evde tedavi siz neler yapiyorsunuz,?
Mariyam katiliyorum nurum geçmiş olsun birtanemGeçmiş olsun canım Bal limon sarımsak karıştırıp yiyebilirsiniz, boğaz ağrısı içinde bal limon sıcak su ikinizede olur bizde kaç gündür hastaydık bu iki tarifle çok şükür toparlandık, bebeğim bal limon ve sarımsak la gününde iyileşti bende boğaz ağrısı var ballı suyla öksürüğü engelliyorum
Kesinlikle mariyama katılıyorum süper etkili bir çözüm muhakkak dene kuzu çok geçmiş olsun bu aradaGeçmiş olsun canım Bal limon sarımsak karıştırıp yiyebilirsiniz, boğaz ağrısı içinde bal limon sıcak su ikinizede olur bizde kaç gündür hastaydık bu iki tarifle çok şükür toparlandık, bebeğim bal limon ve sarımsak la gününde iyileşti bende boğaz ağrısı var ballı suyla öksürüğü engelliyorum
Canim benim nerelerdesin çok merak ettim seni nasılsın iyimisinMariyam katiliyorum nurum geçmiş olsun birtanem
Aynn canım benimKesinlikle mariyama katılıyorum süper etkili bir çözüm muhakkak dene kuzu çok geçmiş olsun bu arada![]()
Nasılsın kuzum bayadir konuşmadık biz seninleCanim benim nerelerdesin çok merak ettim seni nasılsın iyimisin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynn canım benim![]()
İyiyim canım sen nasılsın iyimisin doğru valla baya oldu canımNasılsın kuzum bayadir konuşmadık biz seninle