Sorum var Hastalandik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur25 tarafından oluşturulan Hastalandik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,325 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hastalandik
Konbuyu başlatan Nur25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Geçmiş olsun canım Bal limon sarımsak karıştırıp yiyebilirsiniz, boğaz ağrısı içinde bal limon sıcak su ikinizede olur bizde kaç gündür hastaydık bu iki tarifle çok şükür toparlandık, bebeğim bal limon ve sarımsak la gününde iyileşti bende boğaz ağrısı var ballı suyla öksürüğü engelliyorum

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kizim da bende grip olduk en etkili evde tedavi siz neler yapiyorsunuz,?
Çok geçmiş olsun canım sen nane limon iç gerçekten çok iyi geliyor
Kızına da ayağının altına soğan koy çorabı giydir kalsın öyle göğsüne ve ayaklarının altına vazelin sür ama bebek ve çocuklar için olanı sür

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kizim da bende grip olduk en etkili evde tedavi siz neler yapiyorsunuz,?
Çok geçmiş olsun canım bizde 1 haftadır hastayız @Asena.ase tarifiyle bal sarımsak limon karışımıyla ilerlemeden toparladık çok şükür çok iyi geldi sende yap yedir kızına kendinde ye birde ıhlamur ve pekmez için arada birde ağrı kesici şurup ver çok çabuk atlatırsınız inşallah

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canım Bal limon sarımsak karıştırıp yiyebilirsiniz, boğaz ağrısı içinde bal limon sıcak su ikinizede olur bizde kaç gündür hastaydık bu iki tarifle çok şükür toparlandık, bebeğim bal limon ve sarımsak la gününde iyileşti bende boğaz ağrısı var ballı suyla öksürüğü engelliyorum
Mariyam katiliyorum nurum geçmiş olsun birtanem

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kesinlikle mariyama katılıyorum süper etkili bir çözüm muhakkak dene kuzu çok geçmiş olsun bu arada ♥️

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Tüm sayfalar yüklendi.